logo

Jachten

Previous Next

Van ontwerp tot installatie

Op het water moet u kunnen vertrouwen op de techniek van uw jacht. Huisman heeft uitgebreide kennis en ervaring aan boord om de elektrotechnische installaties en besturingssystemen van schepen te optimaliseren. Van het ontwerpproces tot en met de bouw zijn we betrokken.

... Lees meer

Intelligente oplossingen

In samenwerking met partners ontwikkelt Huisman hybride jachten die voldoen aan actuele wet- en regelgeving, evenals andere intelligente technische en softwarematige oplossingen die zorgen voor bijvoorbeeld zuinig energieverbruik.

Lees meer

Verzekerd van comfort

Als jachteigenaar wilt u aan boord verzekerd zijn van alle gemakken. Met behulp van domotica kunnen uw installaties en systemen vanuit elke ruimte worden gemonitord en bediend. Dit vindt plaats door middel van een moderne gebruiksinterface. Bijvoorbeeld via een smartphone of tablet.

 

 

Lees meer

Optimaal beschermd

U wilt natuurlijk niet dat uw jacht ten prooi valt aan criminelen. Daarom biedt Huisman een uitgebreid pakket aan beveiligingsoplossingen voor jachten van elk formaat. Oplossingen die bescherming bieden tegen diverse vormen van criminaliteit, zoals overvallen en inbraak.

Lees meer

Altijd in 'control'

Met de softwareoplossingen voor jachten van Huisman wordt varen veiliger. Ook zorgen ze ervoor dat u als jachteigenaar en kapitein van alle gemak aan boord bent verzekerd. Zo verzorgen de softwaresystemen de aansturing en monitoring van de installaties aan boord. Het door ons zelf ontwikkelde Huisman Diagnose Systeem is daar het bewijs van.

Lees meer

Want ieder jacht is uniek

Aan boord van een jacht zitten uitgebreide elektrotechnische installaties en besturingssystemen. Van stuurhuis tot machinekamer, alles dient feilloos te werken. Niet voor niets is het ontwerpen, ontwikkelen en de montage van besturingspanelen op jachten gespecialiseerd werk.

Lees meer

Kwaliteit gewaarborgd

Voor regelmatig terugkerende werkzaamheden en voor (preventief) onderhoud aan de elektrotechnische installaties van uw jacht, biedt Huisman u graag een onderhoudsovereenkomst aan. Hiermee worden storingen tot een minimum beperkt.

Lees meer

Op volle kracht vooruit

Performance van jachten staat of valt met deskundig, tijdig onderhoud en de juiste ondersteuning op het juiste moment. Huisman beschikt over ervaren, internationaal opererende service engineers die altijd bereikbaar zijn, waar en wanneer u ons ook nodig heeft.

Lees meer

Overzicht & inzicht

“In één oogopslag heb ik overzicht over mijn schip. Ik zie direct welke systemen eventueel een storing hebben. Dankzij het HDS kan ik mijn schip volledig monitoren. Ik heb geen extra mensen nodig, ondanks dat ik veel meer informatie krijg. Altijd een actueel inzicht van mijn schip dankzij het Huisman Diagnose Systeem. Dit is hightech die ik high waardeer. Hightech die mij vooruithelpt bij het uitvoeren van mijn werk. Vooruitgang met meerwaarde.”

Lees meer over het Huisman Diagnose Systeem

Huisman werkt mee aan hybride jacht NOVA

Tijdens de openingsdag van de METS 2015 in Amsterdam ondertekende Huisman een overeenkomst met Visedo Marine.

Lees meer