logo

Utiliteitsbouw

Previous Next

Veilig en betrouwbaar

Van kantoorgebouw tot fabriek. En van ziekenhuis tot school. Veilige en betrouwbare en elektrotechnische installaties zijn van levensbelang. De integrale oplossingen van Huisman bestaan uit het adviseren en engineeren van elektrotechnische installaties.

Lees meer over elektrotechnische installaties

Doelstellingen bepalen de techniek

Huisman biedt een breed pakket aan slimme elektrotechnische oplossingen die precies aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Uw functionele wensen en eisen worden vertaald naar een geïntegreerd of op zichzelf staand domoticasysteem. Het zijn immers de doelstellingen die de techniek bepalen.

Lees meer over domotica

Slim geïntegreerd

Een goed (elektrotechnisch)beveiligingssysteem hoeft niet complex te zijn, maar wel innovatief en afgestemd op uw wensen en omstandigheden. Huisman zorgt voor integrale beveiligingsoplossingen voor kantoren, zorginstellingen, overheidsinstanties, opleidingsinstituten en meer.

... Lees meer over beveiliging

Voor iedere functie

Huisman is betrokken in elke fase van een gebouw: van advies, ontwerp en installatie tot de daadwerkelijke ingebruikname, maar ook renovatie. Samen zoeken we naar optimale elektrotechnische oplossingen voor iedere functie van een ruimte. Daarbij ontwerpen en bouwen wij de volledige verdeelinrichtingen en verdelers, berekenen wij vermogens en verzorgen wij de transformatorvoorzieningen.

Lees meer over Paneelbouw

Volgens de laatste richtlijnen

Elektrotechnische installaties en systemen moeten niet alleen nuttig zijn, ook moeten ze renderen. Door niet goed geïnformeerd te worden over de status van uw elektrotechnische installaties en gebrek aan regelmatig onderhoud, kunnen de onderhoudskosten uw budget overschrijden. Met het juiste facilitair beheer wordt dit echter voorkomen.

Lees meer over facilitair beheer

Ontzorging op de best mogelijke wijze

Uitval van productie, brand en letsel dat voorkomen had kunnen worden door een juiste werking van elektrotechnische installaties, zijn nog dagelijks aan de orde. Of het nu gaat om de montage van een elektrotechnische installatie aangepast op uw bedrijfsvoering of het onderhoud ervan, Huisman ontzorgt haar klanten op de best mogelijke manier. Bijvoorbeeld door het aanbieden van een helder Service Level Agreement (SLA).

Lees meer over onderhoud

Snel een oplossing voorhanden

U wilt ervan verzekerd zijn dat uw elektrotechnische installaties veilig en naar verwachting werken. Bij storingen aan installaties staan onze servicemonteurs dan ook 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Met advies per telefoon, maar ook voor service op locatie. Zo kunnen onregelmatigheden snel worden opgelost.

Lees meer over onderhoud

Huisman Etech Experts plaatst zonnepanelen bij het Pax Christi College

Plaatsing van ca. 350 zonnepanelen bij het Pax Christi College in Druten. Hiermee investeert het Pax Christi College in verdere verduurzaming van hun gebouwen. Een mooie opdracht op een steenworp afstand van ons kantoor in Druten.

Huisman Etech Experts voorziet DAR milieustraat van IDIS monitoringsysteem

Automatisering en verbetering monitoring De uitdaging voor dit project was het duidelijk in beeld krijgen van het traject dat mensen afleggen op de milieustraat. In samenwerking met Huisman Etech Experts werd het eisenpakket voor het cctv-systeem besproken. Hierin kwam naar...

Lees het hele verhaal