logo

Huisman werkt,
ook voor jou!

Previous Next

Projectleider Utiliteit

Locatie: Druten

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van utiliteitsprojecten. Van aanvraag tot oplevering, je overziet alle fasen van ontwerp, engineering, uitvoering tot en met de oplevering. Je bewaakt de voortgang (kwaliteit en rendement) van de projecten op zowel commercieel, financieel, technisch als administratief vlak. Je stuurt het projectteam aan, zorgt voor de juiste afstemming op het gebied van werkvoorbereiding, organiseert kick...

Meer weten over deze vacature?

Werkvoorbereider elektra en duurzame energie

Locatie: Druten

In deze zelfstandige functie werk je aan kleinere tot middelgrote projecten op het gebied van elektra en duurzame energie zoals zonne-energie, laadpalen of elektrotechnische aanpassingen aan bestaande installaties bij particulieren of bedrijven. Je begeleidt het werk in het voortraject, bij de uitvoering en afwerking. Je maakt de werkplanning en zorgt voor de beschikbaarheid van monteurs, materiaal en materieel. Wanneer je signaleert...

Meer weten over deze vacature?

Coördinator Brandveiligheid

Locatie: Druten

Als Coördinator Brandveiligheid ben je verantwoordelijk voor het aansturen en controleren van de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden, maandelijkse beheertaken van de brandveiligheidsinstallaties en het opstellen van programma van eisen en het projecteren van brandmeldinstallaties. Daarbij beheer je de dossiers en zorg je voor de begeleiding van de certificeringsprocessen.  

Meer weten over deze vacature?

Hardware engineer luxe jachten

Locatie: Westen Nederland, Druten

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de detail hardware engineering van elektrotechnische installaties op luxe jachten. Vanuit een projectbeschrijving maak je een ontwerp, onderbouwd met berekeningen, gebaseerd op de geldende normen, regelgevingen en eisen van classificatiebureaus.

Meer weten over deze vacature?

Eerste monteur industrie

Locatie: Druten

Als eerste elektromonteur Industrie ben je verantwoordelijk voor de aanleg- en installatiewerkzaamheden bij bedrijven, veelal op projectbasis. Je werkt zelfstandig op basis van de aangeleverde tekening(en), instructies en/of op basis van eigen inzicht en vakkennis. Op het project geef je leiding aan (assistent)monteurs.

Meer weten over deze vacature?

Monteur industrie

Locatie: Druten

Als elektromonteur Industrie ben je mede verantwoordelijk voor de aanleg- en installatiewerkzaamheden bij bedrijven, veelal op projectbasis. Je werkt onder leiding van een eerste monteur op basis van de aangeleverde tekening(en), instructies en/of op basis van eigen inzicht en vakkennis. Je geeft eventueel vakinhoudelijke aanwijzigen aan (assistent)monteurs.

Meer weten over deze vacature?

Eerste monteur utiliteit

Locatie: Druten

Als eerste elektromonteur utiliteit ben je verantwoordelijk voor de aanleg- en installatiewerkzaamheden bij bedrijven, veelal op projectbasis. Je werkt zelfstandig op basis van de aangeleverde tekening(en), instructies en/of op basis van eigen inzicht en vakkennis. Op het project geef je leiding aan (assistent)monteurs.

Meer weten over deze vacature?

Monteur Maritiem (luxe jachten)

Locatie: Westen Nederland, Druten

Onze afdeling Maritiem is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van hoogwaardige elektrotechnische installaties voor binnenvaartschepen en luxe jachten. Als elektromonteur luxe jachten verricht je alle voorkomende installatie- en besturingstechnische werkzaamheden. 

Meer weten over deze vacature?

Monteur utiliteit

Locatie: Druten

Als elektromonteur utiliteit ben je mede verantwoordelijk voor de aanleg- en installatiewerkzaamheden bij bedrijven, veelal op projectbasis. Je werkt onder leiding van een eerste monteur op basis van de aangeleverde tekening(en), instructies en/of op basis van eigen inzicht en vakkennis. Je geeft eventueel vakinhoudelijke aanwijzigen aan (assistent)monteurs.

Meer weten over deze vacature?

Monteur beveiliging

Locatie: Druten

Als monteur beveiliging ben je verantwoordelijk voor de aanleg en installatie van ontruimingsinstallaties, toegangscontrole, inbraak- en branddetectiesystemen, telefoonsystemen en CCTV-systemen. Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor het programmeren, in bedrijfstellen en opleveren van installaties. Je adviseert de klant en geeft uitleg over de installatie. Je geeft eventueel vakinhoudelijke aanwijzigen aan (assistent)monteurs.

Meer weten over deze vacature?

Assistent monteur

Locatie: Druten

Als assistent monteur werk je onder leiding van een (eerste) monteur. Wij zijn actief in verschillende sectoren en disciplines. Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken in de utiliteit, industrie, retail of maritiem. Je wordt breed opgeleid, waarna je een keuze kan maken voor specialisatie of misschien wil je wel de allround monteur zijn?

Meer weten over deze vacature?

Servicemonteur beveiliging

Locatie: Druten

Onze serviceafdeling staat dag en nacht paraat, zodat ook bij calamiteiten de continuiteit en veiligheid bij onze relaties gewaarborgd blijven. Als servicemonteur data, telematica en beveiliging ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van preventief onderhoud, reparaties en / of storingen.

Meer weten over deze vacature?

Servicemonteur storingen

Locatie: Druten

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van storingen in elektrotechnische installaties in o.a. woningen, retail, utiliteit, MKB, zorg, - onderwijs of overheidsinstellingen. Je verzorgt opnames van werk en voert kleine aanpassingen en uitbreidingen uit.

Meer weten over deze vacature?

Servicemonteur Elektra

Locatie: Druten

Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor de aanleg- en installatiewerkzaamheden particulieren en bedrijven. Op basis van de aangeleverde tekening(en), instructies en/of op basis van eigen inzicht en vakkennis werk je voornamelijk zelfstandig.   

Meer weten over deze vacature?

Monteur PV installaties

Locatie: Druten

Als monteur PV installaties ben je verantwoordelijk voor de aanleg en installatie van zonnepanelen bij onze klanten. Op basis van aangeleverde instructies en op basis van eigen inzicht en vakkennis plaats je zonnepanelen op platte en schuine daken, zorg je voor de bekabeling naar de omvormer en stel je deze inbedrijf.    

Meer weten over deze vacature?

Calculator / engineer industrie

Locatie: Druten

Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van werk en het zelfstandig ontwerpen van elektrotechnische installaties. In de ontwerpfase ben je actief betrokken bij de projecten, ondersteunt de projectleider en hebt overleg met de opdrachtgever. 

Meer weten over deze vacature?

Onderhoudsdeskundige periodiek onderhoud

Locatie: Druten

Als onderhoudsdeskundige verricht je werkzaamheden aan branddetectiesystemen voor bedrijven en overheid. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden, inspecties en keuringen. Op basis van de planning verricht je zelfstandig de werkzaamheden, je hebt daarbij direct contact met de klant.  

Meer weten over deze vacature?

Leren én werken

Locatie: Druten, Vestiging Elst (GLD)

Op zoek naar een interessant(e) leer en werk traject, stage- of afstudeerplaats? Een plek waar je leren én werken optimaal kunt combineren? En waar je ook nog eens als mens wordt gewaardeerd? Dan is Huisman Etech Experts iets voor jou! Wij gaan graag met je om de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over leren en werken/stage/afstuderen bij Huisman?