/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Paneelbouw

De schakel tussen mens en machine, veilig en betrouwbaar
gebouwd door Huisman Etech Experts.

Advies?

Advies?

Kennis is onze kracht

Een goed presterende installatie begint met een betrouwbaar paneel. Van besturings- tot distributiepanelen en bedieningslessenaars – wij engineeren, bouwen en installeren ze vakkundig voor klanten over de hele wereld. U vindt onze panelen onder meer in productiebedrijven, machines, scheepsinstallaties, kantoren, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen.

Wij hebben een eigen locatie voor de bouw van panelen. Ze gaan pas de deur uit nadat wij ze uitgebreid hebben getest en gecontroleerd. Pas als wij 100% overtuigd zijn van de kwaliteit en werking, na een geslaagde FAT (Factory Acceptance Test), komt het paneel uw kant op. Desgewenst voeren we na het inbouwen een SAT (Site Acceptance Test) uit. Uw panelen moeten immers voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Een optimaal design is teamwork

Een perfect product maken we samen. Wij luisteren naar uw wensen, uitdagingen en vragen. Vervolgens gaan we aan de slag. Samen ontwerpen en ontwikkelen we een concept dat klopt. Onze kracht? Uw ambitie vertalen naar praktische oplossingen. Zo maken wij al meer dan 67 jaar het verschil.

Slim, innovatief en functioneel

Met een speciale afdeling voor ontwerp, ontwikkeling en productie van panelen werken wij aan projecten over de hele wereld. Onze engineers hebben jarenlange ervaring, zijn gecertificeerd en lopen voorop in innovatie. Bovenal zijn zij bevlogen specialisten! We verzorgen voor u het totale proces: van de ontwikkeling tot de installatie. En natuurlijk kunnen we ook uw eigen ontwerp vertalen naar een functioneel paneel.

Veilig en betrouwbaar

Wilt u uw paneel na de oplevering in optimale conditie houden? Sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Door uw panelen preventief te monitoren, kunnen we in veel gevallen storingen voorkomen. Treedt er toch een storing op? Dan staat onze storings- en servicedienst direct voor u klaar. Zo zorgen we er samen voor dat uw processen blijven draaien.

Waar we voor staan

Al bijna 70 jaar.

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.

Service Beheer

Onze certificeringen