/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Verduurzaming

Duurzame, innovatieve en betrouwbare oplossingen voor iedere organisatie.

Advies?

Advies?

Wij helpen uw duurzaamheidsambitie te realiseren

Wilt u minder CO2 uitstoten en de kosten voor energie verlagen? De slimme elektrotechnische installaties van Huisman Etech Experts helpen u uw duurzaamheidsambities waar te maken. Met veel passie ontwerpen, bouwen en installeren wij door heel Nederland kwalitatieve en functionele oplossingen. Van zonnepanelen en laadpalen tot ledverlichting en duurzame brandstofinstallaties. Wij denken en bouwen mee, vanaf de ontwerpfase tot en met de installatie en de nazorg.

Maatwerk

Heeft u een duurzaamheidsambitie? Wij adviseren u graag over een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen en organisatie. Onze adviseurs begeleiden het volledige proces: van advies en offerte tot de installatie en het verhelpen van storingen. Wij werken alleen met producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Geïntegreerde oplossingen

In tal van sectoren realiseren wij innovatieve en integrale oplossingen. We kunnen bijvoorbeeld uw gehele verlichtingsplan koppelen aan andere installaties, zoals audio, beveiliging en telefonie. Alles eenvoudig te bedienen via de smartphone of een tablet. Beveiligen, besparen en verduurzamen was nog nooit zo eenvoudig.

Wij zijn er altijd

Ook na de installatie staan wij voor u klaar. U kunt 365 dagen per jaar een beroep doen op onze 24-uurs service. Hierdoor worden storingen direct verholpen en bent u altijd verzekerd van een werkend systeem.

Waar we voor staan

Al bijna 70 jaar.

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.

Service Beheer

Onze certificeringen