/Media/Vqljgblj/Group 2491

Over ons als werkgever

Techniek op z'n best

Modern familiebedrijf

Wil jij engineeren, installeren en onderhouden voor opdrachtgevers in Nederland en ver daarbuiten? Werken bij een modern familiebedrijf waar jij je thuis voelt en waar je als mens wordt gewaardeerd? Wij zoeken mensen met passie voor elektrotechniek, die in oplossingen denken en samen met ons het verschil willen maken.

De juiste plek

Bij Huisman maak je deel uit van een mooi team bevlogen professionals. We zijn als elektrotechnisch specialist op breed vlak actief voor opdrachtgevers in verschillende sectoren. We verzorgen de installatie van complete fabriekslijnen, maar vervangen ook de verdeelinrichting in een woning. We zijn verantwoordelijk voor de volledige elektrotechnische installaties op luxe megajachten, maar leggen ook zonnepanelen op utiliteitsgebouwen. We hebben een eigen paneelbouwafdeling waar panelen ontwikkeld worden voor de energietransitie, attractieparken, industrie, en nog veel meer, maar verzorgen ook inspecties van inbraak- en brandmeldinstallaties. En we doen nog meer! Hierdoor vinden we dus gegarandeerd het juiste plekje voor jou.

Werken, ontwikkelen én leren

We investeren graag in jouw opleiding en bijscholing. Via onze eigen Huisman Academy, externe opleidingsinstituten en een persoonlijk ontwikkelingsplan houden wij je kennis up-to-date. Naast je technische vaardigheden kun je bij ons ook je soft skills verder ontwikkelen en ontplooien. Mocht je op enig moment toe zijn aan een nieuwe uitdaging, dan krijg je alle kansen om binnen onze organisatie nieuwe paden te betreden. 

A great place to work

Als modern familiebedrijf weten we als geen ander hoe belangrijk een fijne sfeer en persoonlijke aandacht zijn. Alleen als jij je thuis voelt tussen je collega’s presteer je optimaal en haal je het beste uit jezelf. Bij Huisman Etech Experts is iedereen belangrijk, van stagiair tot leerling-monteur, software engineer en manager. Daarom werkt Huisman, ook voor jou!


Heb jij interesse in een van onze vacatures? Staat jouw droombaan er niet bij, maar wil je wel meewerken aan onze mooie projecten? Neem contact met ons op, we koppelen jouw interesses graag aan de mogelijkheden binnen onze organisatie!

Bekijk onze vacatures Neem contact op