/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Groeien bij Huisman

Academy

Op zoek naar een interessant(e) leer- en werktraject, stage- of afstudeerplaats? Een plek waar je leren én werken optimaal kunt combineren? En waar je ook nog eens als mens wordt gewaardeerd? Dan is Huisman Etech Experts iets voor jou! Als SBB erkend leerbedrijf, werk je bij ons niet alleen aan mooie (elektrotechnische) projecten, maar tegelijk aan je persoonlijke groei. Leren én werken dus!

Advies?

Advies?

Alwies vertelt je meer.

Elektrotechniek stages

De leer- en werktrajecten, stage- en afstudeerplaatsen zijn afwisselend op ons hoofdkantoor in Druten en onze vestiging in Elst (GLD) of op locatie. Dus woon je niet in de buurt? Geen probleem, er zijn genoeg stage- en leerplekken beschikbaar op locatie. Tijdens je leer- en werktraject, stage- of afstudeerperiode ontvang je uiteraard een marktconform(e) salaris/stagevergoeding.

Als monteur heb je dagelijks contact met klanten over allerlei uiteenlopende elektro installaties

2021 Alwies Lukkezen 2 JVG 1908
Alwies Lukkezen
Stage coördinator

Groeien doe je bij Huisman

Stage lopen bij Huisman is meer dan leren alleen. Samen met collega’s en andere stagiaires haal je hier het beste uit jezelf. Er liggen volop kansen om je deskundigheid in te zetten in jouw vakgebied. Daarbij krijg je alle ruimte om zoveel mogelijk te leren middels in- en externe opleidingen en jouw talenten zo goed mogelijk te benutten.

A great place to learn

Als modern familiebedrijf weten we als geen ander hoe belangrijk een fijne sfeer en persoonlijke aandacht zijn. Alleen als jij je thuis voelt tussen je andere studenten en collega’s presteer je optimaal en haal je het beste uit jezelf. Bij Huisman Etech Experts is iedereen belangrijk, van stagiair, leerling-monteur, software engineer tot manager. Daarom werkt Huisman, ook voor jou!

Heb jij interesse in een leer- en werktraject, stage- of afstudeerplaats bij Huisman? Neem contact met ons op, we koppelen jouw interesses graag aan de mogelijkheden binnen onze organisatie!

Neem contact met ons op.