/Media/Vqljgblj/Group 2491

Academy

De Huisman Academy - Opleidingstrajecten voor collega’s, zij-instromers en (BBL)studenten

Waar zouden we zijn zonder goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers? Via onze Huisman Academy bieden we opleidingstrajecten voor collega’s, zij-instromers en (BBL)studenten, waardoor zij het beste uit zichzelf kunnen halen, goed vakmanschap leveren en iedere dag opnieuw met plezier aan de slag gaan. A great place to learn!

De Huisman Academy biedt alle mogelijkheden om aan zowel nieuwe als bestaande vaardigheden te werken en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Om de kennis van onze medewerkers te verbreden en verdiepen, werken we onder andere samen met erkende opleidingsinstituten. Collega’s worden individueel geschoold of leggen in groepsverband een traject af. Naast technische trainingen besteden we aandacht aan het ontwikkelen van soft skills, waaronder leidinggeven en projectmanagement.

Persoonlijke begeleiding

Voor BBL/BOL leerlingen maken we een persoonlijk opleidingsplan zodat zij zich naast hun schoolopleiding bij ons ‘on the job’ kunnen ontwikkelen. Verder hebben we de afgelopen jaren meermaals een talentenklas georganiseerd om jonge monteurs extra uit te dagen. Tijdens dit traject van 10 halve dagen versterken zij hun communicatieve en organisatorische vaardigheden en leren ze nauwkeurig plannen. Ook zij-instromers worden bij ons gericht voorbereid op hun toekomstige functie. Ze krijgen een opleiding en lopen mee op projecten om snel de nodige vakkennis op te doen.

De Huisman Academy is een plek waar je werken en leren optimaal kunt combineren. Je krijgt de ruimte om jouw talenten zo goed mogelijk te benutten en er zijn volop kansen jezelf te ontwikkelen.

2021 Alwies Lukkezen 2 JVG 1908
Alwies Lukkezen
Stage coördinator

Blijven ontwikkelen

We hebben in ons vak te maken met een veranderlijke regelgeving. Daarom hechten we veel belang aan het up-to-date houden van onze kennis. Ook het welzijn en de gezondheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Onder meer veiligheidstrainingen zijn dan ook een vast onderdeel van ons opleidingsprogramma. Indien gewenst helpen we collega’s een geheel nieuwe richting in te slaan. Dat is binnen ons brede bedrijf namelijk heel goed mogelijk. We zijn immers actief in tal van uitvoeringsrichtingen: van de bouw tot de industrie en de maritieme sector. Als een collega met iets nieuws aan de slag wil, zorgen we ervoor dat hij/zij de juiste kennis heeft op technisch gebied en qua regelgeving.

Werken en leren

Om jongeren enthousiast te maken voor een baan in de techniek werken we veel en graag samen met scholen. We verzorgen gastlessen, organiseren bedrijfsbezoeken en sponsoren activiteiten. Als SBB erkend leerbedrijf bieden we mooie (elektrotechnische) leer-werktrajecten, stage- en afstudeerplaatsen aan. Deze zijn afwisselend op ons hoofdkantoor in Druten en op onze vestiging in Elst (GLD) of op locatie. Jongeren ontvangen tijdens hun leer- en werktraject, stage- of afstudeerperiode een marktconform(e) salaris/stagevergoeding. Ze krijgen veel persoonlijke aandacht en genieten van onze aangename bedrijfssfeer, want bij Huisman Etech Experts is iedereen belangrijk, van stagiair of leerling-monteur tot manager.

Neem contact met ons op.