/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Expertise

Retail

Wilt u een unieke winkelervaring voor klanten en een comfortabele werkplek voor medewerkers creëren? Laat u dan ondersteunen door duurzame en intelligente technologie. Als innovatieve totaalpartner voor de retail ontwerpt, bouwt en installeert Huisman Etech Experts kwalitatieve en functionele oplossingen voor uw winkel. Denk aan beveiligingsoplossingen, elektrotechnische installaties en domotica-toepassingen.

70 jaar ervaring
300 experts
totaal partner
Advies?

Advies?

Joep vertelt je meer.

Kwalitatieve en functionele
oplossingen voor uw winkel

Unieke winkelervaring

Onze domotica-oplossingen borgen een unieke winkelervaring tegen lage energiekosten. Verlichting, audio & video, klantentelling- en monitoring en beveiliging – wij kunnen alle verschillende systemen met elkaar koppelen en perfect op elkaar afstemmen.

Als retailer optimaal presteren

Onze oplossingen kunnen geïntegreerd binnen één of meerdere vestigingen worden toegepast. Wij werken onder andere voor Bakker Bart, Plus en Jumbo . Voor en samen met deze klanten realiseren we onder meer telefoonsystemen, camerabewaking, CCTV-systemen, brandmeldinstallaties, data-aansluitingen en verlichting.

Uw winkel goed beveiligen

Met hoogwaardige beveiligingsapparatuur beschermen we uw winkel tegen brand en inbraak. Denk aan camerasystemen, inbraaksignalering en toegangscontrole. We bieden een uitgebreid pakket aan beveiligingsoplossingen tegen diverse vormen van criminaliteit.

2015 Bakker Bart Elektrotechnische Inst 02 NSF 4839

Samenwerken met Huisman Etech Experts

Huisinstallateur van deze mooie bedrijven.
2020 VT Vlaardingen JVG 9654 Waar We Voor Staan

Waar we voor staan

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.