/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Consument

Laadpalen

Wij helpen u met de omschakeling naar duurzame en elektrische mobiliteit. Veilig, eenvoudig en betaalbaar.

Advies?

Advies?

Willem vertelt je meer.

Altijd verzekerd van een opgeladen accu

Bent u op zoek naar een geschikte laadpaal voor uw thuissituatie? Huisman Etech Experts levert en monteert laadpalen voor ieder type elektrische auto. Onze specialisten en monteurs hebben ruime ervaring met zowel wallboxen als slimme, plug & play laadpalen. Met ons grote assortiment aan laadoplossingen werken wij samen met diverse partners aan een betere wereld.

Professioneel advies op maat

Elke woning en situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat. Daarom komen onze adviseurs graag persoonlijk bij u langs. Zij begeleiden het volledige proces: van advies tot offerte en installatie. Samen kijken we naar de beste oplossing. We gebruiken altijd producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo helpen wij u veilig en betaalbaar met de omschakeling naar duurzame en elektrische mobiliteit.

 

Installatie door onze experts

Het nieuwe laadpunt wordt bij u thuis geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. Zij leggen de bekabeling aan, plaatsen de laadpaal en vertellen u stap-voor-stap hoe alles werkt. Ook na de installatie staan we voor u klaar. Wij beschikken over een 24-uurs service. 365 dagen per jaar. Hierdoor worden storingen direct verholpen en bent u altijd verzekerd van een werkende laadpaal.

Veelgestelde vragen over laadpalen

Wat kost een laadpaal voor thuis?

De totale kosten van een laadpaal hangen af van verschillende factoren zoals de toepassing, locatie, installatiekosten en het type laadpaal. Extra aanpassingen aan uw huis, oprit of garage hebben effect op de kosten.

Welke laadpalen voor thuis zijn er?

Elektrisch laden aan huis kan op verschillende manieren. De twee gangbaarste methoden zijn de laadpaal en de wallbox. Een laadpaal staat los op een paal, de wallbox is aan de muur bevestigd, bijvoorbeeld in een garage. Maar er zijn ook andere opties, zoals een ondergronds laadstation of verborgen laadpunt.

Kan iedereen een laadpaal voor thuis aanschaffen?

Voor een laadpaal aan huis moet u ruimte hebben op eigen terrein. Heeft u dit niet? Dan kunt u de gemeente vragen om een openbare laadpaal in de omgeving van uw huis te plaatsen.

Hoe snel kan ik thuis opladen?

De snelheid waarmee u een elektrische auto thuis kunt opladen heeft onder andere te maken met de aansluiting van uw huis op het stroomnet. Dat kan een 1-faseaansluiting zijn of een 3-fasenaansluiting. Met een 3-fasenaansluiting kunt u in theorie drie keer sneller laden, maar dan moet óók de auto dat ondersteunen. Gemiddeld kan de accu thuis via het stopcontact in ongeveer 8 tot 10 uur worden volgeladen. Bij een openbaar laadpunt gaat dit vaak twee keer zo snel. Bij een snellaadpunt is het laden zelfs binnen een half uur tot een uur voltooid.Is thuis laden goedkoper dan bij een openbare laadpaal?

Thuis opladen is goedkoper dan wanneer u gebruik maakt van een openbaar oplaadpunt. Stroom uit uw eigen laadpaal of wallbox kost gemiddeld €0,23 euro per kWh, terwijl u bij een openbaar laadpunt tussen € 0,20 tot €0,60 per kWh betaalt. Snellaadpalen zijn het duurst in aanleg en gebruik en daarom rekenen aanbieders ook de hoogste prijs per kWh.

Zo doen we dat

Al bijna 70 jaar.

Uw wensen

Voor welke uitdaging u ook staat, wij engineeren, installeren en denken met u mee. Innovatieve oplossingen voor nu én in de toekomst.

Advies op locatie

Elke situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Plan en prijs

We begeleiden het volledige traject, van advies, offerte, installatie tot beheer en monitoring.
Overzichtelijk, snel en transparant.

Wij regelen het

Onze bevlogen medewerkers engineeren, installeren en onderhouden volgens de hoogste kwaliteitseisen. En zijn pas tevreden wanneer alles geregeld is.

Zodoenwedat

Onze certificeringen