/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Consument

Brandbeveiliging

Van advies, installatie tot onderhoud. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van brandbeveiliging.

Advies?

Advies?

Bas vertelt je meer.

Voor iedere woning een passende oplossing

Om woningen brandveilig te maken, plaatsen wij rookmelders. Deze kunnen standalone werken of gekoppeld zijn aan een beveiligingsinstallatie. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties en kunt u vaak schade beperken. Voor zowel nieuwbouw, renovatie als bestaande woningbouw.

Brand- en rookdetectie

Bent u op zoek naar een oplossing om uw woning te beveiligen tegen brand? Wij bieden uiteenlopende innovatieve oplossingen, waaronder een ruim assortiment aan brand- en rookdetectie-technologie. Samen kijken we naar de beste oplossing en gebruiken daarbij altijd producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo creëren wij een veilig thuis voor iedereen. 

 

Optimaal beheer met onze 24-uurs service

De brandbeveiligingsoplossing wordt, volgens de strengste veiligheidseisen, bij u thuis geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. Zij leggen de bekabeling, plaatsen de detectors en vertellen u stap-voor-stap hoe alles werkt. Ook na de installatie staan we voor u klaar. Wij verzorgen namelijk het gehele beheer, waarbij we beschikken over een 24-uurs service. Hierdoor worden storingen direct verholpen en bent u altijd verzekerd van een werkend systeem.

Veelgestelde vragen over brandbeveiligingsinstallaties

Hoeveel rookmelders zijn er verplicht in een woning?

Zelfstandige woningen (eengezinswoning, appartement of studio) en kamerwoningen moeten op elke verdieping (bouwlaag) uitgerust zijn met minstens één rookmelder. In kamerwoningen moet bovendien elke (studenten)kamer uitgerust zijn met (afhankelijk van het type woning) een of meerdere rookmelders. U bent natuurlijk altijd vrij om meer brandmelders te laten plaatsen.

Zo doen we dat

Al bijna 70 jaar.

Uw wensen

Voor welke uitdaging u ook staat, wij engineeren, installeren en denken met u mee. Innovatieve oplossingen voor nu én in de toekomst.

Advies op locatie

Elke situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Plan en prijs

We begeleiden het volledige traject, van advies, offerte, installatie tot beheer en monitoring.
Overzichtelijk, snel en transparant.

Wij regelen het

Onze bevlogen medewerkers engineeren, installeren en onderhouden volgens de hoogste kwaliteitseisen. En zijn pas tevreden wanneer alles geregeld is.

Zodoenwedat

Onze certificeringen