/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Gebouwgebonden installaties

Innovatieve en betrouwbare installaties voor ieder gebouw.

Advies?

Advies?

Gebouwgebonden installaties van a tot z

Huisman Etech Experts is dé innovatieve totaalpartner voor gebouwgebonden installaties. Van ontwerp tot en met onderhoud, in het hele land. Neem gerust contact op voor een kwalitatieve, functionele oplossing voor uw pand.

Elektrische aansluitpunten, inbraakbeveiliging, CCTV’s, brandbeveiliging, toegangscontrole, verlichting en zelfs complete domotica-installaties. Wij denken en bouwen mee, vanaf de ontwerpfase tot de installatie en het onderhoud.

 

Maatwerk

Heeft u een uitdaging op het gebied van criminaliteit, duurzaamheid of brandveiligheid? Elke organisatie en situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat. Daarom komen onze adviseurs graag persoonlijk bij u langs. Zij begeleiden het volledige proces: van advies en offerte tot installatie en onderhoud. Samen realiseren we de beste oplossing, waarbij we altijd producten gebruiken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Geïntegreerde oplossingen

Gebouwgebonden installaties hoeven niet complex te zijn. Wij zorgen voor innovatieve en integrale oplossingen die u goed kunt bedienen en die bij u passen. Zo kunnen we uw gehele verlichtingsplan koppelen aan onder meer uw beveiliging en andere installaties. Alles eenvoudig te bedienen met een tablet, smartphone of bedienpaneel. Beveiligen, besparen en verduurzamen was nog nooit zo eenvoudig.

Wij zijn er altijd

Ook na de installatie staan wij voor u klaar. U kunt 365 dagen per jaar een beroep doen op onze 24-uurs servicedienst. Hierdoor worden storingen direct verholpen en bent u altijd verzekerd van een werkend systeem.

Waar we voor staan

Al bijna 70 jaar.

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.

Service Beheer

Onze certificeringen