/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Consument

Toegangscontrole-systemen

Beveilig uw woning met de betrouwbare toegangscontrolesystemen van Huisman Etech Experts.

Advies?

Advies?

Bas vertelt je meer.

Goed geregeld, waar u ook bent

Bent u op zoek naar een toegangscontrolesysteem voor uw woning? Huisman Etech Experts biedt uiteenlopende beveiligingsoplossingen, waaronder een ruim assortiment aan toegangscontrolesystemen. Onze ervaren monteurs installeren en controleren alle systemen volgens de strengste veiligheidseisen. Zo creëren wij een veilig thuis voor iedereen.

Kiezen voor kwaliteit

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u wie er, waar en wanneer, toegang heeft tot uw woning. Hierbij maken we gebruik van herkenning via identificatie, zoals NFC (de smartphone als sleutel), biometrie (vingerlezer, gezichtsherkenning), een pincode of key. Onze ervaren adviseurs begeleiden het volledige traject; van ontwerp, installatie tot onderhoud. Samen kijken we naar de beste oplossing en gebruiken daarbij altijd producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

24-uurs service

Wanneer u een toegangscontrolesysteem door ons laat ontwerpen, heeft u er ook na de installatie geen omkijken meer naar. Wij verzorgen namelijk het onderhoud, waarbij we beschikken over een 24-uurs service. Hierdoor worden storingen direct verholpen en bent u altijd verzekerd van een werkend systeem.

Veelgestelde vragen over toegangscontrolesystemen

Welke soorten toegangscontrolesystemen zijn er?

Toegangscontrole systemen kunnen ingedeeld worden in twee categorieën: stand alone systemen die individueel op een deur of poort toegepast worden en automatische systemen die volledig in een netwerk zijn geïntegreerd. Het controleren van de toegang kan op verschillende manieren gebeuren, zoals met behulp van een key, telefoon, toegangscode of biometrische scanner (vingerafdruk, gezichtsscan of irisscan)

Hoeveel kost een toegangscontrolesysteem?

Dat is sterk afhankelijk van uw wensen. We rekenen de mogelijkheden graag voor u uit.

Zo doen we dat

Al bijna 70 jaar.

Uw wensen

Voor welke uitdaging u ook staat, wij engineeren, installeren en denken met u mee. Innovatieve oplossingen voor nu én in de toekomst.

Advies op locatie

Elke situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Plan en prijs

We begeleiden het volledige traject, van advies, offerte, installatie tot beheer en monitoring.
Overzichtelijk, snel en transparant.

Wij regelen het

Onze bevlogen medewerkers engineeren, installeren en onderhouden volgens de hoogste kwaliteitseisen. En zijn pas tevreden wanneer alles geregeld is.

Zodoenwedat

Onze certificeringen