/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Verlichting

Totaalpartner voor innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen.

Advies?

Advies?

Verlichting voor de toekomst

Huisman Etech Experts is expert in verlichting. Lichtberekeningen, lichtplannen en lichtlijnen, led- en noodverlichting zijn voor ons vertrouwde materie. Wij denken graag met u mee over een duurzame verlichtingsoplossing en verzorgen het gehele traject: van ontwerp tot en met onderhoud.

De energieprijzen stijgen en steeds meer gebouwen moeten verplicht beschikken over een energielabel. Wij begrijpen de uitdagingen waar u als gebouweigenaar of -beheerder mee te maken krijgt. Gelukkig zijn er praktische, betrouwbare oplossingen om uw gebouwverlichting energie-efficiënter te maken. Wij adviseren u graag op basis van onze ervaring in verschillende branches en onze unieke expertise in verlichting en domotica.

Kennisrijke partner

Onze vakkundige adviseurs, engineers en monteurs kunnen het volledige traject begeleiden: van het eerste adviesgesprek tot de installatie en het onderhoud. We kijken samen met u welke oplossing optimaal aansluit bij uw wensen. Omdat we voor topkwaliteit gaan, werken we alleen met producten die aan de hoogte normen en eisen voldoen.

Slim, slimmer, slimst

Wist u dat u met intelligente domotica-oplossingen veel slimmer en efficiënter kunt werken? Zo kunnen wij uw gehele verlichtingsplan koppelen aan uw audiosystemen, beveiligingsinstallatie en bewegingsmelders. Alles eenvoudig te bedienen met een tablet of smartphone.

Gedegen onderhoudspartner

Ook na de installatie zorgen wij ervoor dat u nooit in het donker komt te zitten. Onze 24-uurs servicedienst staat voor u klaar om onverhoopte storingen snel te verhelpen. Daarnaast verzorgen wij periodiek onderhoud en keuringen.

Waar we voor staan

Al bijna 70 jaar.

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.

Service Beheer

Onze certificeringen