/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Consument

Inbraakbeveiliging

Beveilig uw woning tegen inbraak met de innovatieve beveiligingsoplossingen van Huisman Etech Experts. 
Advies?

Advies?

Bas vertelt je meer.

Voor iedere woning een passende beveiligingsoplossing

Uw woning is bij uitstek de plek waar u zich veilig en thuis voelt. Helaas zijn er elk jaar nog veel woninginbraken in Nederland. Alhoewel een inbraak nooit helemaal te voorkomen is, houdt de juiste inbraakbeveiliging potentiële inbrekers vaak wel op afstand. Huisman Etech Experts levert en monteert beveiligingsoplossingen voor ieder type woning. 

VAN ADVIES TOT INSTALLATIE 

Bent u op zoek naar een effectieve beveiligingsoplossing voor uw woning? Wij bieden uiteenlopende innovatieve oplossingen, volledig op maat en afgestemd op uw wensen. Van camerasystemen, automatische verlichting, aanwezigheidssimulatie tot inbraaksignaleringsinstallatie.

Onze adviseurs begeleiden het volledige beveiligingstraject: van advies en installatie tot onderhoud. Samen kijken we naar de beste oplossing en gebruiken daarbij altijd producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze ervaren monteurs installeren en controleren alle systemen volgens de strengste veiligheidsnormen. Hieronder een greep uit onze beveiligingsoplossingen:

Aanwezigheidssimulatie

Met aanwezigheidssimulatie lijkt het alsof u thuis bent, zelfs wanneer u voor een langere periode weggaat. Tijd gestuurde schakelaars en slimme lichtroutes schakelen lampen aan/uit op geselecteerde tijden en openen gordijnen automatisch in de vroege ochtend. Een veilig gevoel, altijd en overal.

Beheer op afstand

Live meekijken op beveiligingscamera’s vanuit uw vakantiebestemming? Of snel de lampen aanzetten wanneer het donker wordt? Met beheer op afstand stuurt u alle besturingssoftware in huis aan via een app op uw computer, smartphone of tablet. Uw woning, slim en eenvoudig beveiligd, waar u ook bent.

Automatische verlichting

Goede verlichting vormt een belangrijk onderdeel van de veiligheid in huis. Bewegingssensoren activeren uw binnen- en buitenlampen automatisch wanneer iemand in de buurt van uw woning komt. Zo houdt u ongewenste gasten op afstand.

Camerasystemen

Met een groot assortiment aan camerasystemen hebben wij altijd een passende beveiligingsoplossing voor uw woonhuis of appartement. Onze ervaren monteurs installeren en controleren alle systemen volgens de laatste en strengste veiligheidseisen. Zo creëren wij een veilig thuis voor iedereen.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Hoe komen inbrekers binnen?

De meeste inbrekers komen een huis binnen via de achterdeur (36%) en via een raam op de benedenverdieping (23%). Vaak komt de inbreker ook binnen via de voordeur (21%). Het openbreken van deuren en ramen met een koevoet of schroevendraaier blijkt de meest populaire inbraakmethode.

Waar wordt een draadloos alarmsysteem geplaatst?

Een draadloos alarmsysteem wordt toegepast bij installaties waar bekabeling leggen tijdrovend is. Bijvoorbeeld in bestaande woningen waar geen loze leidingen zijn voor de bewegingsmelders en magneetcontacten. De centrale wordt over het algemeen in de meterkast geplaatst.

Ik heb huisdieren. Is dit een probleem bij het installeren van een alarmsysteem?

Nee, dit is geen probleem. Onze experts en monteurs houden hier rekening mee tijdens het ontwerp van uw beveiligingsplan. Zo zijn er “huisdiervriendelijke detectoren” verkrijgbaar.

Mag ik gebruik maken van cameratoezicht om mijn woning te beveiligen?

U mag gebruik maken van cameratoezicht om een woning te beveiligen. Op het moment dat er gebruik wordt gemaakt van cameratoezicht bij publiek toegankelijke ruimtes, dient u dit kenbaar te maken met een waarschuwingsbord.

Waar staat CCTV voor?

CCTV staat voor closed-circuit television. Dit betekent dat er beeldverbinding is over een gesloten circuit en-/of netwerk. Hiermee wordt bedoeld dat de camerabeelden niet publiekelijk uitgezonden worden en ook niet te ontvangen zijn. Deze techniek wordt gebruikt voor camerabeveiliging.

Zo doen we dat

Al bijna 70 jaar.

Uw wensen

Voor welke uitdaging u ook staat, wij engineeren, installeren en denken met u mee. Innovatieve oplossingen voor nu én in de toekomst.

Advies op locatie

Elke situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Plan en prijs

We begeleiden het volledige traject, van advies, offerte, installatie tot beheer en monitoring.
Overzichtelijk, snel en transparant.

Wij regelen het

Onze bevlogen medewerkers engineeren, installeren en onderhouden volgens de hoogste kwaliteitseisen. En zijn pas tevreden wanneer alles geregeld is.

Zodoenwedat

Onze certificeringen