/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Consument

Data, netwerk & telecom

Van advies tot installatie. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van data- en telecominstallaties.

Advies?

Advies?

Bas vertelt je meer.

Iedereen overal verbonden

Wilt u thuis een betrouwbaar en snel netwerk hebben? Met voldoende tv-, internet- en telefonie-aansluitingen en met (mobiele) apparaten die altijd en overal met elkaar verbonden zijn? Huisman Etech Experts is uw totaalpartner op het gebied van data- en telecominstallaties. Wij denken, ontwerpen en bouwen met u mee. Bij zowel nieuwbouw, renovatie als bestaande woningbouw.

Altijd advies op maat

Een goed thuisnetwerk vereist een goede infrastructuur. Elke woning en situatie is anders en vraagt om oplossing op maat. Daarom komen onze adviseurs graag persoonlijk bij u langs. Zij begeleiden het volledige proces: van advies en offerte tot installatie. Samen kijken we naar de beste oplossing en gebruiken daarbij altijd producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Installatie door onze experts

Alle netwerken en aansluitingen worden bij u thuis geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. Zij leggen de bekabeling, sluiten apparaten aan en vertellen u stap-voor-stap hoe alles werkt. Ook na de installatie staan we voor u klaar. Wij verzorgen namelijk het gehele beheer, waarbij we beschikken over een 24-uurs service. Hierdoor worden meldingen en storingen direct verholpen en bent u altijd verzekerd van een werkend systeem.

Zo doen we dat

Al bijna 70 jaar.

Uw wensen

Voor welke uitdaging u ook staat, wij engineeren, installeren en denken met u mee. Innovatieve oplossingen voor nu én in de toekomst.

Advies op locatie

Elke situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Plan en prijs

We begeleiden het volledige traject, van advies, offerte, installatie tot beheer en monitoring.
Overzichtelijk, snel en transparant.

Wij regelen het

Onze bevlogen medewerkers engineeren, installeren en onderhouden volgens de hoogste kwaliteitseisen. En zijn pas tevreden wanneer alles geregeld is.

Zodoenwedat

Onze certificeringen