/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Verlichting maritiem

Stijlvolle en slimme verlichtingsoplossingen aan boord.

Advies?

Advies?

Verlichtingsoplossingen voor de maritieme sector

Huisman Etech Experts ontwerpt en installeert al jaren duurzame verlichtingsoplossingen voor de maritieme sector. Door de keuze voor kwaliteitstechnologie realiseren wij de hoogste betrouwbaarheid en veel comfort. Iets voor uw boot of jacht? Kom dan zeker eens met ons praten!

Luxe interieur- en exterieurverlichting, onderwaterverlichting, complete lichtplannen, ledverlichting, krachtige schijnwerpers en slimme domotica-oplossingen. Wij denken en bouwen in alle projectfasen met u mee: van het ontwerp tot de installatie en het onderhoud. Samen realiseren we een praktische en slimme integrale oplossing met een zeer luxe uitstraling.

Bevlogen kennispartner

Behoefte aan sfeervolle en/of functionele verlichting aan boord? Samen brengen we uw wensen in kaart. En natuurlijk laten we graag voorbeelden zien van door ons gerealiseerde projecten. Op die manier komen we tot een oplossing die volledig bij u past. We werken met kwaliteitsproducten, waardoor u verzekerd bent van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onverhoopte storingen lossen we snel voor u op, net als de vervanging van defecte componenten.

Eenvoud in bediening

Met behulp van slimme domotica-oplossingen kunt u de verlichting zowel lokaal als op afstand bedienen. Ook kunnen we uw verlichtingsplan koppelen met uw audio-installatie, beveiligingscamera's, warmteregeling en overige apparatuur. Alles eenvoudig te bedienen met bedieningspanelen aan de wand of een mobile device.

Nooit in het donker

Ook na de installatie staan wij voor u klaar om storingen op te lossen of defecte onderdelen te vervangen. Waar u ook ligt met uw schip, remote of on-site zorgen onze ervaren service engineers voor een snelle oplossing.

Waar we voor staan

Al bijna 70 jaar.

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.

Service Beheer

Onze certificeringen