/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Consument

Luxe woningbouw

Unieke systemen voor unieke woningen

Advies?

Advies?

Rolph vertelt je meer.

Expert in complexe elektrotechnische installaties

Huisman Etech Experts levert een totaalpakket van elektrotechnische installaties voor luxe woningen. Van duurzame zonnepanelen tot slimme domotica om alle systemen met elkaar te laten communiceren. Zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten begeleiden wij het hele traject: van het ontwerp tot de installatie en het onderhoud. Hierbij stemmen we goed af met de aannemer en andere betrokken partijen.

Iedere woning is uniek. Wij begeleiden graag de realisatie. We kijken samen naar de beste oplossingen voor uw woning. Vervolgens installeren onze monteurs de gewenste elektrotechnische installaties als een geïntegreerde set oplossingen in de woning. Na de installatie staat onze serviceafdeling 24 uur per dag voor u als woningeigenaar klaar in het geval van storingen of andere ongeregeldheden.

Zo doen we dat

Al bijna 70 jaar.

Uw wensen

Voor welke uitdaging u ook staat, wij engineeren, installeren en denken met u mee. Innovatieve oplossingen voor nu én in de toekomst.

Advies op locatie

Elke situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Plan en prijs

We begeleiden het volledige traject, van advies, offerte, installatie tot beheer en monitoring.
Overzichtelijk, snel en transparant.

Wij regelen het

Onze bevlogen medewerkers engineeren, installeren en onderhouden volgens de hoogste kwaliteitseisen. En zijn pas tevreden wanneer alles geregeld is.

Zodoenwedat

Onze certificeringen