/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

LED Verlichting

Uw pand verduurzamen? Huisman Etech Experts installeert innovatieve en efficiënte ledverlichtingsoplossingen.

Advies?

Advies?

Vraag het aan Erwin.

Duurzame en onderhoudsarme
ledverlichting

Verlichting 1

Wilt u uw verlichting verduurzamen? Huisman Etech Experts installeert innovatieve en efficiënte led-verlichtingsoplossingen. Ledverlichting vermindert de CO2- uitstoot van uw bedrijf, heeft een langere levensduur en vereist minder onderhoud dan traditionele verlichting. De aanschaf van ledverlichting verdient zichzelf op termijn terug door een lagere energierekening. Wij adviseren u over welke ledverlichting geschikt is voor uw bedrijf en komen deze vakkundig installeren.

Subsidie voor de installatie van ledverlichting

Per 1 januari 2023 moeten kantoorpanden minimaal energielabel C hebben. Overstappen op ledverlichting is een eenvoudige manier om uw bedrijfspand te verduurzamen. De overheid stelt hiervoor subsidie beschikbaar.

Als uw bedrijf investeert in CO2-reductie, energiezuinige technieken en duurzame energie, kunt u gebruik maken van de regeling Energie Investeringsaftrek (EIA). Hier valt ook het vervangen van uw verlichting door ledverlichting onder. Alle voorwaarden voor de EIA subsidie vindt u op de website van de Rijksoverheid. Bent u een sportvereniging, dan kunt u gebruik maken van maar liefst 30% BOSA-subsidie.

Onze certificeringen