/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Elektrotechnische installaties

Advies?

Advies?

Van advies tot onderhoud. Alles onder één dak.

Voor elektrawerkzaamheden moet u bij Huisman Etech Experts zijn. Nieuwe gebouwen voorzien wij van de juiste elektrotechnische installaties, waaronder inbraak- en brandbeveiligingssystemen. Bij verbouwingen kunnen we helpen met het verleggen van elektra. Denk aan het plaatsen van nieuwe stopcontacten of aanpassingen en uitbreidingen van de meterkast. Kortom, het complete pakket. Van advies tot installatie en nazorg.

Maatwerk

We gaan voor maatwerk: elektrotechnische installaties die volledig passen bij uw gebouw en uw behoeften. Daarom komen onze adviseurs graag persoonlijk bij u langs. Nadat we eenmaal voor u aan de slag zijn gegaan, begeleiden onze adviseurs het volledige traject tot en met de installatie en de nazorg.

Geïntegreerde oplossingen

Wij kunnen verschillende objecten en installaties binnen en rondom uw gebouw met elkaar koppelen, waardoor u bijvoorbeeld slagbomen van laadperrons via de intercom kunt openen en overheaddeuren tijdens de nacht worden bewaakt via uw inbraakbeveiligingssysteem.

Wij zijn er altijd

Na de installatie staan wij voor u klaar met preventief en correctief onderhoud. Op basis van een serviceovereenkomst kunt u in het geval van een storing het hele jaar door 24/7 terecht bij onze servicedienst. Storingen worden onmiddellijk voor u verholpen. Doordat techniek steeds slimmer wordt, zullen we dit in veel gevallen op afstand kunnen doen.

Waar we voor staan

Al bijna 70 jaar.

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.

Service Beheer

Onze certificeringen