/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Service & beheer

Advies?

Advies?

Ivo vertelt je meer.

Wij zijn er altijd.

Ook na de installatie staan wij voor u klaar. Wij beschikken over een 24-uurs service. 365 dagen per jaar. Hierdoor worden storingen direct verholpen en bent u altijd verzekerd van een werkend systeem.

24-uurs service

Heeft u een storingsmelding van uw elektrotechnische installatie, zoals besturingskasten, brandbeveiliging of industriële installatie? Onze servicemonteurs en software-engineers stappen direct de auto in. En dat 24 uur per dag het hele jaar door. Ook op zon-en feestdagen.
Heeft u een storing? Neem dan direct contact op met ons serviceteam via +31 487 518 555 .

Voorkom storingen met een onderhoudscontract

Om te zorgen dat uw systemen en installaties in uitstekende conditie blijven, werken wij veelal met onderhoudscontracten. Dat betekent dat we uw installaties preventief onderhouden, waardoor we in veel gevallen storingen voorkomen. Alle informatie en documentatie over systemen, installaties en onderhoud wordt nauwkeurig bijgehouden door ons technische experts. Mocht er toch sprake zijn van een storing, dan is onze storings- en servicedienst eenvoudig ingeschakeld. Zo zorgen we er samen voor dat uw processen en operatie blijft draaien.

Waar we voor staan

Al bijna 70 jaar.

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.

Service Beheer

Onze certificeringen