/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

CO2 prestatieladder

CO2 prestatieladder

Huisman Etech Experts hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid, milieu en duurzaamheid. Daarom laten wij ons bedrijf en materialen met regelmaat extern toetsen door onafhankelijke partijen aan de hand van certificaten en erkenningsregelingen.

Wij zijn als Huisman volledig gecertificeerd binnen ons vakgebied. Niet alleen zijn wij KOMO-installateur, we zijn tevens een erkend leerbedrijf. De verschillende certificaten geven aan waar wij voor staan: vakmanschap, veiligheid en betrouwbaarheid. Voor u als klant is de certificering een garantie van onze gegarandeerde kwaliteit.

Waar we voor staan

Al bijna 70 jaar.

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.

Service Beheer

Gecertificeerd door