/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Consument

Camerabeveiliging

Beveilig uw woning tegen inbraak met de nieuwste camerasystemen van Huisman Etech Experts.

Advies?

Advies?

Bas vertelt je meer.

Een veilig gevoel, waar u ook bent

Bent u op zoek naar een effectieve beveiligingsoplossing voor uw woning? Huisman Etech Experts biedt uiteenlopende innovatieve oplossingen, waaronder een ruim assortiment aan camerasystemen. Onze ervaren monteurs installeren en controleren alle systemen volgens de strengste veiligheidseisen. Zo creëren wij een veilig thuis voor iedereen.

Kiezen voor kwaliteit

Onze ervaren adviseurs begeleiden het volledige traject: van advies, installatie tot onderhoud. Samen kijken we naar de beste oplossing en gebruiken daarbij altijd producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. 

 

Integratie in uw domotica-oplossing

Wij integreren uw camerabeveiliging graag in een domotica-oplossing. Domotica koppelt alle technische apparaten en systemen om bepaalde taken te automatiseren. Om deze reden wordt het ook wel huisautomatisering genoemd. Een domotica-systeem bedient onder andere uw alarm, verlichting, audio, verwarming, ventilatie en ook uw camerasysteem. Met behulp van domotica kunt u bijvoorbeeld alle verlichting aan laten gaan bij een inbraakmelding.

Veelgestelde vragen over camerabeveiliging

Mag ik gebruik maken van cameratoezicht om mijn woning te beveiligen?

U mag gebruik maken van cameratoezicht om een woning te beveiligen. Op het moment dat er gebruik wordt gemaakt van cameratoezicht bij publiek toegankelijke ruimtes, dient dit duidelijk kenbaar gemaakt te worden met een waarschuwingsbord.

Mag ik gebruik maken van cameratoezicht om mijn auto te beveiligen?

Camera’s mogen in principe niet gericht worden op de openbare weg. Er is echter één uitzondering, wanneer u uw auto in beeld wil brengen. De camera mag dan alleen gericht zijn op uw auto en iedereen die langs je auto loopt/fietst wordt gezien als bijvangst.

Hoe lang mag ik camerabeelden bewaren?

U mag de camerabeelden niet langer bewaren dan noodzakelijk is. De richtlijn hiervoor is maximaal 4 weken. Mocht er een incident zijn vastgelegd dan mag u de betreffende beelden bewaren tot dit incident is afgehandeld. U kunt uw inbraakbeveiliging zo instellen dat camerabeelden automatisch worden bewaard en na vier weken worden verwijderd.

Waar staat CCTV voor?

CCTV staat voor closed-circuit television. Dit betekent dat er beeldverbinding is over een gesloten circuit en-/of netwerk. Hiermee wordt bedoeld dat de camerabeelden niet publiekelijk uitgezonden worden en ook niet te ontvangen zijn. Deze techniek wordt gebruikt voor camerabeveiliging.

Zo doen we dat

Al bijna 70 jaar.

Uw wensen

Voor welke uitdaging u ook staat, wij engineeren, installeren en denken met u mee. Innovatieve oplossingen voor nu én in de toekomst.

Advies op locatie

Elke situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Plan en prijs

We begeleiden het volledige traject, van advies, offerte, installatie tot beheer en monitoring.
Overzichtelijk, snel en transparant.

Wij regelen het

Onze bevlogen medewerkers engineeren, installeren en onderhouden volgens de hoogste kwaliteitseisen. En zijn pas tevreden wanneer alles geregeld is.

Zodoenwedat

Onze certificeringen