/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Domotica

Domotica tilt uw elektrotechnische voorzieningen naar een hoger niveau.

Advies?

Advies?

Vraag het aan Rolph.

Compleet pakket
aan domotica-oplossingen

Domotica1

Domotica is een verzamelnaam voor slimme apparaten en geautomatiseerde installaties die gemakkelijk aan te sturen zijn via een tablet of bedienpaneel. Van verlichting tot audio-installaties, camerasystemen of beveiligingsinstallaties. Gebruiksgemak, energiebesparing en comfort staan hierbij centraal. Huisman Etech Experts ontwerpt individuele domotica, maar kan ook uw verschillende systemen opnemen in een geïntegreerd domotica-systeem op maat.

Domotica-installatie voor uw organisatie

Steeds meer overheidsorganisaties, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, winkels en kantoren passen slimme automatiseringsoplossingen toe. Domotica helpt u te voldoen aan hoge kwaliteitseisen, terwijl u tegelijkertijd kosten bespaart en verder verduurzaamt.

Domotica-oplossingen worden in diverse sectoren ingezet. In de zorgsector helpen ze te voldoen aan de toenemende zorgvraag van cliënten. In kantoorpanden zorgen onder meer individuele temperatuurmeting per kantoor met regelbare stelventielen voor de radiators en/of vloerverwarming voor comfort en duurzaamheid.
Al onze domotica-oplossingen kunnen zowel individueel als geïntegreerd worden geïnstalleerd. Zo integreren we in de retail diverse domotica-systemen in het POS- of kassasysteem. Voor optimale controle van verlichting, klantentelling- en monitoring, bewaking en andere technische toepassingen in en rondom de winkel.

Onze certificeringen