/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Zakelijke zonnepanelen

Zakelijke zonnepanelen? Huisman Etech Experts is uw totaalpartner op het gebied van zonne-energie.

Advies?

Advies?

Vraag het aan Willem.

Zonne-energie voor uw bedrijf

Zakelijke Zonnepanelen

Steeds meer bedrijven laten zonnepanelen leggen om hun duurzaamheidsambities te realiseren. Mede door de technologische ontwikkelingen is de terugverdientijd van zonnepanelen de afgelopen jaren verkort. Huisman Etech Experts is uw totaalpartner voor zonne-energie in de zakelijke markt: van een persoonlijke opname en advies tot en met de vakkundige installatie en de nazorg. De opname bij u op locatie is altijd gratis en vrijblijvend. Vervolgens bekijken we samen wat de beste oplossing voor uw organisatie is. Ook berekenen we de opbrengst en terugverdientijd van uw zonnepanelen. Optioneel krijgt u een app waarmee u de opbrengsten kunt monitoren, zodat u altijd inzicht heeft in uw zakelijke energierekening.

Zonne-energie op grote schaal

Ook voor grote en complexe projecten kunt u bij ons terecht. We hebben veel ervaring met turn-key engineeren en installeren. Daarnaast verzorgen we de AC-verdelers en de aansluitingen op het net.

Huisman Etech Experts heeft in de agrarische sector en industrie diverse grote, complexe projecten gerealiseerd in de transitie naar zonne-energie. Bij het Van der Valk-hotel in Cuijk hebben we turn-key een overkapping van de parkeerplaatsen ontworpen, en gerealiseerd waarop vervolgens zonnepanelen zijn geplaatst. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Onze certificeringen