/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Expertise

Maritiem

Huisman Etech Experts levert al jaren kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor de maritieme branche. Wij weten als geen ander hoe we uw schip of jacht optimaal kunnen laten presteren. Onze ervaren engineers en monteurs werken aan unieke en betrouwbare elektrotechnische installaties en besturingssystemen. Voor optimale controle aan boord en zorgeloos varen.

70 jaar ervaring
300 experts
totaal partner
Advies?

Advies?

Folkert vertelt je meer.

Van bouw tot onderhoud

Van idee tot realisatie – wij begeleiden u tijdens alle fasen van het proces. Allereerst voorzien we u van deskundig advies. Vervolgens gaan we ontwerpen, bouwen en installeren. We werken alleen met producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Omdat we geloven dat onderhoud een essentieel onderdeel is van iedere installatie bieden we ook een uitstekende aftersales-service aan. Samen kunnen we een onderhoudsplan opstellen dat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Zo zorgen we ervoor dat u zonder zorgen blijft varen.

 

OVERIGE MARITIEM

Maritiem 2

Projecten waar we trots op zijn

Projecten

Samenwerken met Huisman Etech Experts

Huisinstallateur van deze mooie bedrijven.
2020 VT Vlaardingen JVG 9654 Waar We Voor Staan

Waar we voor staan

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.