logo

Binnenvaart

Previous Next

Complete oplossingen voor de binnenvaart

In de binnenvaart draait het om goed werkende, efficiënte installaties en systemen. U wilt een veilig, duurzaam en betrouwbaar schip, wij zorgen daarvoor. Vanaf het eerste overleg tot in het water kunt u rekenen op ons. Samen zorgen wij dat u er de vaart inhoudt. Met een moderne, technische installatie. Betrouwbaar onder alle omstandigheden en perfect afgestemd op uw wensen en werkzaamheden. Zo zorgen wij dat u uw afspraken kunt nakomen.

Lees meer over Hardware engineering

Altijd in control

Tijdens de vaart wilt u volledig in control zijn. Alle data van uw schip en de lading direct zichtbaar op uw scherm. Maar ook vanuit de rederij is er volledig zicht op de prestaties van de schepen in de vaart. Met onze software stuurt u met zekerheid richting tijdige, optimale prestaties. Een extra tool om uw bedrijfszekerheid te garanderen.

Lees meer

Goed, veilig en betrouwbaar

Een besturingspaneel zorgt dat u kunt schakelen met de machines en processen die u omringen. Sterker nog: een slim ontworpen paneel versterkt de installatie. Of we het nu hebben over besturingspanelen of bedieningslessenaars; een goede werking staat op één. Huisman Etech Experts zorgt dat het goed werkt. Maar daarnaast zorgen wij dat het veilig is, goed, en eenvoudig te bedienen is.

Lees meer over Paneelbouw

Uitgekiend en gebruiksvriendelijk

Onze belofte is helder: complete ontzorging. Als u uw elektrotechnische installaties aan ons toevertrouwd, dan garanderen wij u dat u zich kunt concentreren op het ondernemen, het varen. Een goede installatie is modern, uitgekiend en gebruiksvriendelijk. Zo ingericht dat het aansluit bij uw wensen van vandaag en morgen.

Lees meer over Elektrotechnische installaties

Even stil staan om vervolgens vooruit te gaan

Het is verstandig en noodzakelijk uw schip periodiek te laten inspecteren. Huisman Etech Experts is gecertificeerd voor het onderhoud van binnenvaartschepen en het meten van isolatieweerstand. Wij weten dat u niet zit te wachten op storingen en langdurig oponthoud. Daarom stellen wij samen met u een onderhoudsplan op, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Met efficiënt en effectief onderhoud zorgen wij dat u zorgeloos blijft varen.

Lees meer

Groot oplossend vermogen

Wat als u dan toch te maken krijgt met een storing? Maak van uw probleem, ons probleem. Meld het direct bij ons storings- en servicedienst en wij nemen uw zorgen over. Op afstand bieden we eerste hulp. Indien noodzakelijk komt er een service engineer aan boord.

Lees meer over Services

Overzicht & inzicht

“In één oogopslag heb ik overzicht over mijn schip. Ik zie direct welke systemen eventueel een storing hebben. Dankzij het HDS kan ik mijn schip volledig monitoren. Ik heb geen extra mensen nodig, ondanks dat ik veel meer informatie krijg. Altijd een actueel inzicht van mijn schip dankzij het Huisman Diagnose Systeem. Dit is hightech die ik high waardeer. Hightech die mij vooruithelpt bij het uitvoeren van mijn werk. Vooruitgang met meerwaarde.”

Lees meer over het Huisman Diagnose Systeem