/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Expertise

Binnenvaart

Een installatie op maat? Huisman Etech Experts is uw totaalpartner in de binnenvaart. 

70 jaar ervaring
300 experts
totaal partner
Advies?

Advies?

Willie vertelt je meer.

Goedwerkende, efficiënte
installaties en systemen

Huisman Etech Experts ontzorgt de binnenvaart met slimme en technisch hoogstaande installaties die betrouwbaar functioneren. Perfect afgestemd op uw wensen en werkzaamheden. Onze specialisten in hardware en software engineering, paneelbouw en elektrotechnische installaties hebben jarenlange ervaring in de binnenvaart. Wij begrijpen maar al te goed wat u als rederij of kapitein belangrijk vindt en hoe we uw schip optimaal laten presteren.

 

OVERIGE MARITIEM

Over Huisman

ALTIJD IN CONTROL

Met een goed ontwikkeld besturingssysteem kunt u topprestaties leveren. Wij zorgen ervoor dat u tijdens de vaart altijd ‘in control’ blijft. Al uw scheepsdata is direct zichtbaar op uw scherm en de rederij heeft altijd inzicht in de prestaties van de schepen in de vaart. 

Onze overtuiging: onderhoud is een essentieel onderdeel van de installatie. Daarom staan wij ook na de installatie voor u klaar. Het is verstandig en noodzakelijk om uw schip periodiek te laten inspecteren. Indien u dit wenst, stellen we samen met u een onderhoudsplan op maat op. Zo kunt u zorgeloos blijven varen.

Etech diensten

Engineering, installatie en service & onderhoud.

Samenwerken met Huisman Etech Experts

Huisinstallateur van deze mooie bedrijven.
2020 VT Vlaardingen JVG 9654 Waar We Voor Staan

Waar we voor staan

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.