/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Expertise

Offshore & commercial shipping

Uw innovatieve techniekpartner voor offshore & commercial shipping.

70 jaar ervaring
300 experts
totaal partner
Advies?

Advies?

Rob vertelt je meer.

Veiligheid, betrouwbaarheid
en veel bediencomfort

Offshore techniek is een complexe combinatie van industriële en maritieme techniek. Huisman Etech Experts ontwerpt en bouwt robuuste installaties die altijd en overal presteren, ook onder de zwaarste omstandigheden op zee. Veiligheid staat voorop: onze engineers voldoen aan de hoogste eisen voor offshore techniek en zijn ATEX-gecertificeerd. Van software engineering tot hardware engineering en van paneelbouw tot elektrotechnische installaties - wij zijn uw innovatieve partner.

 

OVERIGE MARITIEM

Petrochemie 2

MAATWERK VOOR OFFSHORE & COMMERCIAL SHIPPING 

Op zee moet u volledig kunnen vertrouwen op de besturingstechniek aan boord van uw schip. Daarom werken wij samen met gerenommeerde leveranciers van technologie voor de offshore sector. Hoe zwaar ook de omstandigheden waaronder ze worden ingezet, onze installaties blijven optimaal presteren.

Huisman Etech Experts ontwerpt een maatwerksysteem dat volledig aansluit bij uw huidige wensen en behoeften, maar ook kan meegroeien met de tijd. Een systeem dat de continuïteit van uw activiteiten optimaal ondersteunt. Onze maritieme specialisten gaan samen met u om de tafel en bespreken de mogelijkheden, bedrijfsprocessen en automatiseringsbehoeften. Vervolgens gaan we aan de slag met het programmeren, installeren en implementeren van het besturingssysteem. U kunt ook onderhoud bij ons onderbrengen, waardoor uw installatie gegarandeerd optimaal blijft werken.

Etech diensten

Engineering, installatie en service & onderhoud.

Samenwerken met Huisman Etech Experts

Huisinstallateur van deze mooie bedrijven.
2020 VT Vlaardingen JVG 9654 Waar We Voor Staan

Waar we voor staan

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.