/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Expertise

Overheid & Zorg

Huisman Etech Experts is een innovatieve totaalpartner voor overheids- en zorginstellingen. Wij ontwerpen, bouwen en installeren kwalitatieve en functionele oplossingen op maat van uw organisatie.

70 jaar ervaring
300 experts
totaal partner
Advies?

Advies?

Wesley vertelt je meer.

Uw totaalpartner
voor zorg en overheid

Betrouwbare en veilige installaties

Veilige en betrouwbare elektrotechnische installaties zijn in ziekenhuizen, zorgcentra, overheidsgebouwen en scholen letterlijk van levensbelang. Met onze slimme integrale oplossingen dragen wij bij aan een gezonde, veilige en comfortabele omgeving.

24/7 betrouwbaar

Ziekenhuizen en zorgcentra zijn complexe en multifunctionele gebouwen die altijd in gebruik zijn. Wij zorgen ervoor dat alle elektrotechnische installaties betrouwbaar werken en blijven werken. Bij storingen kunt u 24/7 en 365 dagen per jaar terecht bij onze servicedienst. Wij lossen het probleem snel voor u op. Op die manier borgen wij de continuïteit van uw processen, in het belang van patiënten, medewerkers en gasten.

Ruime ervaring in de zorg

De afgelopen jaren hebben wij voor verschillende grote zorglocaties en utiliteitsgebouwen elektrotechnische installaties ontworpen en geïnstalleerd. Van brandmeld- en ontruimingsinstallaties tot noodvoorzieningen, data- en telefonie-infrastructuur, oproepsystemen en specifieke installaties voor medische voedingen en aarding. Onze ervaren experts staan altijd voor uw klaar.

 

OVERIGE OVERHEID & ZORG

We Zijn Er Altijd

Projecten waar we trots op zijn

Projecten

Samenwerken met Huisman Etech Experts

Huisinstallateur van deze mooie bedrijven.
2020 VT Vlaardingen JVG 9654 Waar We Voor Staan

Waar we voor staan

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.