/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Expertise

Utiliteit

Van kantoorgebouw tot ziekenhuis. Huisman Etech Experts ontwerpt en installeert elektrotechnische installaties in de utiliteit.  

70 jaar ervaring
300 experts
totaal partner
Advies?

Advies?

Erwin vertelt je meer.

Duurzaam, veilig
en betrouwbaar

Veilige en betrouwbare elektrotechnische installaties zijn onmisbaar in de utiliteitsbouw. Wij ontwerpen en bouwen hoogwaardige installaties voor onder andere kantoorgebouwen, fabrieken, zorginstellingen en scholen. Onze oplossingen stellen altijd de eindgebruiker centraal en houden rekening met maatschappelijke ontwikkelingen. Denk aan vergrijzing, thuiswerken en mobiliteit.

Wij helpen u graag uw duurzaamheidsambities te realiseren. Zo leveren we slimme verlichtingsplannen en plaatsen we zonnepanelen. U kunt ons ook inschakelen voor de beveiligingsinstallaties van uw gebouw en domotica-projecten. Al onze elektrotechnische installaties kunnen als een geïntegreerde oplossing worden geïnstalleerd in uw kantoor, fabriek of school.

 

OVERIGE BOUW

20200622 CAMBREUR JST2105

Samenwerken met Huisman Etech Experts

Huisinstallateur van deze mooie bedrijven.
2020 VT Vlaardingen JVG 9654 Waar We Voor Staan

Waar we voor staan

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.