/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Consument

Elektra werkzaamheden

Veilig, snel en betaalbaar. Huisman Etech Experts is uw totaalpartner op het gebied van elektrotechniek.

Advies?

Advies?

Bas vertelt je meer.

Experts in duurzame elektrotechnische oplossingen

Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en zeker niet in en rondom ons huis. Het maakt ons leven gemakkelijker en is ook belangrijk voor onze veiligheid. Huisman Etech Experts is de expert voor elektrawerkzaamheden. Denk aan het aanpassen en uitbreiden van uw meterkast, het trekken van bekabeling en het plaatsen van schakelaars. Maar ook de realisatie van een extra kookgroep of het bijmaken en verplaatsen van stopcontacten. Wij denken en bouwen mee, vanaf de ontwerpfase tot installatie en onderhoud.

Praktisch en betrouwbaar

Stijgende energieprijzen, verduurzaming, krapte op de woningmarkt: wij kennen de uitdagingen waar u mee te maken heeft. Wij adviseren over integrale oplossingen die innovatief, praktisch en betrouwbaar zijn. Onze bevlogen adviseurs en engineers denken altijd met u mee. Heeft een uitdaging op het gebied van elektrotechniek? Gezamenlijk kijken we naar de beste oplossing en gebruiken daarbij altijd producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. 

 

24-uurs service

Ook na de installatie staan wij voor u klaar. Wij verzorgen namelijk het onderhoud, waarbij we beschikken over een 24-uurs service. Hierdoor worden storingen direct verholpen en bent u altijd verzekerd van een werkend systeem.

Zo doen we dat

Al bijna 70 jaar.

Uw wensen

Voor welke uitdaging u ook staat, wij engineeren, installeren en denken met u mee. Innovatieve oplossingen voor nu én in de toekomst.

Advies op locatie

Elke situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Plan en prijs

We begeleiden het volledige traject, van advies, offerte, installatie tot beheer en monitoring.
Overzichtelijk, snel en transparant.

Wij regelen het

Onze bevlogen medewerkers engineeren, installeren en onderhouden volgens de hoogste kwaliteitseisen. En zijn pas tevreden wanneer alles geregeld is.

Zodoenwedat

Onze certificeringen