/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman
Expertise

Bouw & Retail

Huisman Etech Experts is dé innovatieve totaalpartner voor de bouwsector. Onze medewerkers ontwerpen, installeren en onderhouden in heel Nederland hoogwaardige elektrotechnische installaties. Het realiseren van kwalitatieve en functionele oplossingen is onze passie en expertise.

70 jaar ervaring
300 experts
totaal partner
Advies?

Advies?

Erwin vertelt je meer.

Betrouwbare oplossingen
op maat

Met kennis van state-of-the-art technologie en jarenlange ervaring in de bouwsector leveren wij dagelijks toegevoegde waarde voor aannemers, woningbouwverenigingen en bewoners. Of het nu om utiliteitsbouw gaat, luxe woningbouw, overheids- en zorgcomplexen, bestaande bouw of nieuwbouw – we kennen de uitdagingen die er spelen. U kunt bij ons terecht voor inbraakbeveiliging, CCTV, brandbeveiliging, toegangscontrolesystemen, verlichting en complete domotica-installaties. Wij denken en bouwen mee, vanaf het ontwerp tot en met het onderhoud.

 

OVERIGE BOUW & RETAIL

Bouw1

Projecten waar we trots op zijn

Projecten

Samenwerken met Huisman Etech Experts

Huisinstallateur van deze mooie bedrijven.
2020 VT Vlaardingen JVG 9654 Waar We Voor Staan

Waar we voor staan

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.