/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Luxe dijkwoning

Voor een luxe dijkwoning mocht Huisman Etech Experts in 2021 alle elektrotechnische installaties ontwerpen en realiseren. We deden dit in bouwteamverband met de andere betrokken partijen en tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Bouw
Maas & Waal
2021
Meer weten?

Meer weten?

Rolph vertelt je meer.

Uniek totaalpakket

Iedere woning is uniek en iedere bewoner heeft zijn eigen wensen. Onze activiteiten in de luxe woningbouw zijn dan ook altijd maatwerk. Voor een moderne dijkwoning met uitzicht op de tuin en de rivier realiseerden wij een totaalpakket van elektrotechnische installaties. Van slimme domotica tot de elektrische installatie, inbraak- en camerabeveiliging en brandveiligheid. Dit alles conform de specifieke wensen van de bewoners.

2021 Let Op Copyright, Duurzame Dijkwoning (12)
2021 Let Op Copyright, Duurzame Dijkwoning (17)
2021 Let Op Copyright, Duurzame Dijkwoning (25)

Bouwteamverband

We werkten binnen een bouwteam samen met de klant, de aannemer en andere betrokken partijen. Goede afstemming is bij dit soort projecten zeer belangrijk. Wij hadden voor de realisatie van onze installaties informatie nodig van diverse andere partijen en zij van ons. Van de w-installateur tot de badkamer- en keukenleverancier.

2021 Let Op Copyright, Duurzame Dijkwoning (1)

Comfortabel en stijlvol

Onder meer de fraaie verlichting maakt het stijlvolle exterieur en interieur van de woning helemaal af. Waarbij naast elegantie zeker ook aan het comfort van de bewoners is gedacht. Zo hebben wij gezorgd voor een integrale ruimteregeling. De warmtepompinstallatie en ons verlichtingssysteem kunnen met één besturingssysteem worden bediend. Door het sluiten van de screens op de glazen glaspartijen ter hoogte van de vide zijn de bewoners op het terras beschermd tegen felle zonnestralen en regen. Zo kunnen zij het hele jaar door genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving.

- Ontwerp architectuur en interieur: studio KAP+BERK
- Fotografie: Denise Zwijnen
- Styling: Rob Jansen

Meer informatie?

Rolph vertelt je meer.