/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

ICT infrastructuur

Slimme en betrouwbare ICT voor iedere organisatie.

Advies?

Advies?

Uw totaalpartner voor ICT-infrastructuur

Huisman Etech Experts is uw innovatieve totaalpartner op het gebied van ICT-infrastructuur. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden kwalitatieve en functionele
ICT-infrastructuur voor organisaties.

Wij verzorgen het ontwerp, de installatie en het onderhoud van ICT-netwerken in panden en bedrijven. Wij denken en bouwen met u mee, vanaf de ontwerpfase tot en met de installatie. Wij houden uw installatie up-to-date en zorgen ervoor dat uw gegevens optimaal beveiligd zijn. Met het oog op kostenbesparingen binnen uw infrastructuur houden wij trends en ontwikkelingen scherp in de gaten.

Maatwerk 

Elke organisatie en situatie is anders en vraagt om een oplossing op maat. Heeft een uitdaging op het gebied van data-infrastructuur, netwerk of telecom? Wij adviseren u graag over een oplossing die past bij uw bedrijf. Onze adviseurs begeleiden het volledige proces: van advies en offerte tot installatie en nazorg. Wij werken alleen met producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Veilig en toekomstgericht

Goede infrastructuur en ICT zijn niet meer weg te denken op de werkvloer. U moet volledig kunnen vertrouwen op uw systemen. Veilig, altijd up-to-date en storingsvrij. Samen met u ontwerpen wij een lay-out die past bij uw organisatie. Onze engineers maken de vertaalslag naar een ICT-oplossing op maat. Functioneel, future proof en eenvoudig te gebruiken.

Wij zijn er altijd

Ook na de installatie staan wij voor u klaar. U kunt 365 dagen per jaar terecht bij onze 24-uurs servicedienst. Onverhoopte netwerkproblemen lossen wij snel voor u op. U bent altijd verzekerd van een werkend systeem.

Waar we voor staan

Al bijna 70 jaar.

We helpen snel

Korte lijnen, persoonlijk contact, daar houden wij van. Met onze 24-uurs service maken wij keer op keer het verschil. Onze experts staan altijd voor u klaar.

We vinden een oplossing

Dit is de rode draad in onze dienstverlening. Wij denken namelijk áltijd in oplossingen, ook als anderen deze niet zien.

We denken vooruit

Een partner die meedenkt, engineert en installeert. Met de beste producten, vol passie en altijd innovatief. Oplossingen voor nu én in de toekomst.

Service Beheer

Onze certificeringen