logo

Retail

Previous Next

Het juiste winkelklimaat

Of het nu gaat om de plaatsing van een beveiligingsoplossing of het ontwerp van complete elektrotechnische installaties aangepast op uw wensen, Huisman ontzorgt haar klanten op de best mogelijke manier met goed advies en slim werkende elektrotechnische maatregelen.

Lees meer over elektrotechnische installaties

Verbeter de shopexperience

Meer omzet door slimme domoticatoepassingen? Met domotica van Huisman bent u in staat om de winkelervaring van uw klanten te verbeteren. Op deze manier worden niet alleen verkoopactiviteiten gestimuleerd, ook worden uw supplier chain en operationele activiteiten geoptimaliseerd.

Lees meer over Domotica

Bescherming tegen criminaliteit en brand

Jaarlijks raken er in de retail miljoenen euro's verloren door winkeldiefstal. De juiste beveiligingsapparatuur, zoals camerasystemen, artikelbeveiliging en toegangscontrole, is dan ook noodzakelijk. Huisman biedt een uitgebreid pakket aan beveiligingsoplossingen voor ieder type winkel. Oplossingen die bescherming bieden tegen diverse vormen van criminaliteit, evenals brand.

Lees meer over Beveiliging

Een optimale winkelervaring

Met behulp van slimme installaties helpt Huisman retailers beter te presteren. Zo draagt automatisering bij aan de winkelervaring. Bedien bijvoorbeeld alle elektrotechnische installaties in uw winkel. Licht, geluid, beveiliging en camera’s vanaf tablet of smartphone.

... Lees meer over automatisering

Altijd in beweging

Met behulp van slimme installaties helpt Huisman retailers beter te presteren. Zo draagt automatisering in de retail in grote mate bij aan de winkelervaring. Bedien bijvoorbeeld met een druk op de knop alle elektrotechnische installaties in uw winkel. Licht, geluid, beveiliging en camera’s bedienen vanaf uw tablet of smartphone. Of werk door middel van energiebesparing aan een duurzame uitstraling van uw merk.

Lees meer over Paneelbouw

Volgens de laatste richtlijnen

Facilitair beheer is de motor van uw winkel(keten). Vaak ontbreken tijd en kennis om de facilitaire zaken goed op te zetten en te beheren. Zeker als het gaat om facilitair beheer van uw elektrotechnische installaties. Huisman zorgt daarom voor objectieve beoordeling van uw elektrotechnische installatie. Bijvoorbeeld als het gaat om veiligheid. Zo krijgt u als winkeleigenaar of facilitair manager meer inzicht in de kwaliteit van de nstallaties.

Lees meer over facilitair beheer

Continuïteit gewaarborgd

Slecht functionerende elektrotechnische installaties kunnen de continuïteit van uw organisatie, uw klanten en uw medewerkers in gevaar brengen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld kortsluiting, brand of onveilige situaties: in alle gevallen is voorkomen beter dan genezen.

... Lees meer over onderhoud

Snel een oplossing voorhanden

Uw klanten moeten zich in uw winkel veilig voelen en op hun gemak. U moet er bovendien van verzekerd zijn dat uw elektrotechnische installaties naar behoren werken zodat u uw targets kunt behalen. Bij storingen aan installaties staan onze servicemonteurs dan ook 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Met advies per telefoon, maar ook werkzaamheden op locatie. Zo kunnen onregelmatigheden snel worden opgelost.

Lees meer over service