logo

Utiliteitsbouw

Previous Next

Veilig en betrouwbaar

Van kantoorgebouw tot fabriek. En van ziekenhuis tot school. Veilige en betrouwbare en elektrotechnische installaties zijn van levensbelang. De integrale oplossingen van Huisman bestaan uit het adviseren en engineeren van elektrotechnische installaties.

Lees meer over elektrotechnische installaties

Doelstellingen bepalen de techniek

Huisman biedt een breed pakket aan slimme elektrotechnische oplossingen die precies aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Uw functionele wensen en eisen worden vertaald naar een geïntegreerd of op zichzelf staand domoticasysteem. Het zijn immers de doelstellingen die de techniek bepalen.

Lees meer over domotica

Slim geïntegreerd

Een goed (elektrotechnisch)beveiligingssysteem hoeft niet complex te zijn, maar wel innovatief en afgestemd op uw wensen en omstandigheden. Huisman zorgt voor integrale beveiligingsoplossingen voor kantoren, zorginstellingen, overheidsinstanties, opleidingsinstituten en meer.

... Lees meer over beveiliging

Voor iedere functie

Huisman is betrokken in elke fase van een gebouw: van advies, ontwerp en installatie tot de daadwerkelijke ingebruikname, maar ook renovatie. Samen zoeken we naar optimale elektrotechnische oplossingen voor iedere functie van een ruimte. Daarbij ontwerpen en bouwen wij de volledige verdeelinrichtingen en verdelers, berekenen wij vermogens en verzorgen wij de transformatorvoorzieningen.

Lees meer over Paneelbouw

Volgens de laatste richtlijnen

Elektrotechnische installaties en systemen moeten niet alleen nuttig zijn, ook moeten ze renderen. Door niet goed geïnformeerd te worden over de status van uw elektrotechnische installaties en gebrek aan regelmatig onderhoud, kunnen de onderhoudskosten uw budget overschrijden. Met het juiste facilitair beheer wordt dit echter voorkomen.

Lees meer over facilitair beheer

Ontzorging op de best mogelijke wijze

Uitval van productie, brand en letsel dat voorkomen had kunnen worden door een juiste werking van elektrotechnische installaties, zijn nog dagelijks aan de orde. Of het nu gaat om de montage van een elektrotechnische installatie aangepast op uw bedrijfsvoering of het onderhoud ervan, Huisman ontzorgt haar klanten op de best mogelijke manier. Bijvoorbeeld door het aanbieden van een helder Service Level Agreement (SLA).

Lees meer over onderhoud

Snel een oplossing voorhanden

U wilt ervan verzekerd zijn dat uw elektrotechnische installaties veilig en naar verwachting werken. Bij storingen aan installaties staan onze servicemonteurs dan ook 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Met advies per telefoon, maar ook voor service op locatie. Zo kunnen onregelmatigheden snel worden opgelost.

Lees meer over onderhoud

Appartementbewoners kiezen voor zonne-energie

Het Wagenwiel op termijn mogelijk energieneutraal

Je ziet ze niet, maar ze staan er echt: 24 zonnepanelen van de Vereniging van Eigenaren van Het Wagenwiel in Druten. Het maakt de bewoners trots. Het wooncomplex is in enkele jaren tijd enorm veel...

Lees meer

Metamorfose bezorgt Waelwick nieuwe toekomst

Verpleeghuis Waelwick in Ewijk is na grondige verbeteringen nog jarenlang geschikt voor tijdelijke opvang van patiënten voor behandeling en revalidatie. Huisman Etech Experts is een van de drie betrokken bedrijven die elkaar al decennia lang kennen en gezamenlijk al meerdere succesvolle projecten realiseerden. Zij bezorgden Waelwick de zo vurig gewenste metamorfose.

Lees meer

Steenfabriek Vogelensangh koestert het authentieke

Bijna honderd jaar bestaat hij, de Deestse Steenfabriek Vogelensangh. Opgericht in 1919, worden onafgebroken metselstenen gebakken in wat tegenwoordig de laatste kolengestookte ringoven van Nederland is. Producten met een eigen identiteit en onmiskenbaar karakteristieke, natuurlijke...

Lees meer