logo

Woningen

Previous Next

Van alle gemakken voorzien

Bij thuiskomst de verwarming aan en het licht gedimd? Naast standaard elektrische installaties zorgt Huisman voor specialistische elektrotechnische oplossingen waarmee tal van elektronische apparaten kunnen worden bediend. Oftewel: domotica.

Lees meer

Oplossingen tegen brand en inbraak

Jaarlijks vinden er bijna 100.000 inbraken en 6.000 branden plaats. De juiste beveiligingssystemen kunnen veel leed besparen. Zo is een branddetectiesysteem de oplossing om woonhuizen en appartementen te beveiligen tegen brand. En kan met automatische verlichting bijvoorbeeld de galerij van een appartementencomplex worden verlicht.

Lees meer

Onbezorgd wonen

Comfortabel en onbezorgd wonen, dat wil iedereen. De elektrotechnische oplossingen van Huisman zorgen ervoor dat huiseigenaren en -gebruikers zich prettig en veilig voelen. Bijvoorbeeld door aanleg van handige elektrische aansluitpunten in keuken, eetkamer en woonkamer. Maar ook verwarming die met behulp van een domoticasysteem wordt aangestuurd. Ook wel smart living genoemd.

Lees meer

Van klein tot groot

Ook na de oplevering van een project eindigt ons werk niet. Met onderhoud en aanpassingen aan uw elektrotechnische installaties blijven deze in topconditie. En dat is niet onbelangrijk, want zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Lees meer

Elektrische installaties volgens de laatste richtlijnen

Het optimaal houden van de elektrotechnische installaties van een pand is een van de belangrijkste aspecten van facilitair management. Niet alleen geeft een inspectie inzicht in de veiligheid van de installaties, ook helpt het bij het opstellen van de begroting en meerjarenonderhoudsplanning.

Lees meer

Snel een oplossing voorhanden

In uw woning wilt u zich veilig voelen en op uw gemak. Daarom staan onze elektrotechnische specialisten 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Voor advies per telefoon, maar ook werkzaamheden op locatie. Onregelmatigheden in elektrische installaties in woningen kunnen snel worden opgelost. Zo kunt u hier weer snel van gebruik maken.

Lees meer

Het gemak van een particuliere beveiligingsinstallatie

Mieke en Leo de Lorijn kozen vier jaar geleden voor een nieuw avontuur. Terwijl de meeste van hun leeftijdsgenoten een appartement verkiezen, besloot het Ewijkse echtpaar de ruimte en vrijheid op te zoeken. Hun huis bleef echter niet onopgemerkt. Na een inbraak wilde het paar...

Lees meer

Een veilig gevoel…