/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Geslaagd! Trots op onze jonge talenten.

Via leer- en werktrajecten, stage- en afstudeerplaatsen bieden wij jongeren uit diverse opleidingsrichtingen de kans om ervaring op te doen, te leren en te groeien in de technische sector.

11 juli 2022, 13:00

Vier jongeren die bij Huisman Etech Experts hun afstudeeropdracht hebben gedaan of een leer- en werktraject hebben gevolgd hebben onlangs hun diploma behaald. We feliciteren Sem, Gijs, Luuk en Esmee en wensen hen veel succes bij hun vervolgopleiding of als nieuwe collega in ons team.

Beginnend zelfstandig monteurs

Onze leerling monteurs Sem, Gijs en Luuk mochten op De Technische in Nijmegen hun diploma eerste monteur elektrotechnische installaties niveau 3 in ontvangst nemen. Gedurende een opleidingstraject van drie jaar hebben zij zich ontwikkeld van leerling monteur (niveau 1) naar beginnend zelfstandig monteur (niveau 3). Het theoriegedeelte verzorgde De Technische, bij Huisman Etech Expert konden zij praktijkervaring opdoen. Sem en Luuk mogen we na hun welverdiende vakantie verwelkomen in ons team. Gijs gaat de vervolgopleiding BOL 4 middenkader engineering volgen.

Human Resource Management

Verder feliciteren we Esmee Hermsen met het behalen van haar HBO bachelor Human Resource Management. In de afgelopen maanden heeft zij bij onze organisatie een onderzoek gedaan naar het optimaliseren van het werving- en selectieproces. In de zomervakantie blijft Esmee nog bij ons werken ter ondersteuning van de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Zo kan ze een aantal adviezen uit haar scriptie in praktijk brengen.

“Mijn afstudeeronderwerp is vanwege de huidige krappe arbeidsmarkt heel actueel”, vertelt Esmee. “Uit mijn onderzoek naar het intensiveren en optimaliseren van het wervings- en selectieproces zijn drie adviezen voortgekomen. Ik vond het interessant op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie. Doordat ik naast mijn afstudeeronderzoek bij Huisman Etech Experts werkte als corporate recruiter heb ik goed kunnen ervaren hoe het huidige werving- en selectieproces eruit ziet en wat ik zelf anders zou doen. Dit heb ik meegenomen in mijn adviezen.”

Op zoek naar een (werk)stage? 

Ben je zelf op zoek naar een interessant(e) leer- en werktraject, stage- of afstudeerplaats? Kijk dan wat onze Huisman Academy jou te bieden heeft.