/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Gezellig een balletje trappen tijdens het tafelvoetbaltoernooi!

Over een paar uur is het zover en trapt NL haar eerste WK wedstrijd af tegen Senegal. Bij Huisman trokken we afgelopen vrijdag al onze ‘voetbalschoenen’ aan tijdens het jaarlijkse tafelvoetbaltoernooi van de personeelsvereniging. Ook de ‘laatste’ voorspellingen in de Huisman WK poule werden gedaan. 

21 november 2022, 09:00

In 2019 hebben wij onze kantine in Druten vernieuwd. Een voetbaltafel mocht natuurlijk niet ontbreken! Tijdens de pauzes wordt er volop gebruik van gemaakt.

Tafelvoetbaltoernooi

Dit bracht onze personeelsvereniging destijds op het idee om een tafelvoetbaltoernooi te organiseren voor leden en hun partners. Wat extra voetbaltaffels werden bij gehuurd en afgelopen vrijdag vond dan eindelijk de tweede editie plaats. Tientallen collega’s hebben na een heerlijk buffet, onder het genot van een hapje en drankje, korte wedstrijden gespeeld. De ‘wat minder sportieve collega’s’ konden de deelnemers aanmoedigen langs de zijlijn. Ook was er gelegenheid om een potje darts te spelen. Het was een geslaagde avond!

Medewerkers-app

Om in de sfeer te blijven organiseren wij, net als tijdens het EK vorig jaar, een Huisman WK poule voor onze collega’s. Hiervoor gebruiken wij de medewerkers-app, die wij in 2020 gelanceerd hebben. Vanwege corona konden we elkaar toen minder vaak zien. Middels de ‘Huisman app’ bleven onze collega’s toch op de hoogte. De app wordt veelvuldig gebruikt voor o.a. mededelingen, verlofaanvragen, declaraties én de Huisman WK poule.

Huisman WK Poule

Kortgeleden werd dé Huisman WK poule gelanceerd. Al onze medewerkers kunnen vrijblijvend deelnemen en leuke prijzen winnen. Naast de vele voetbalfans binnen onze organisatie nemen ook onervaren dames en heren mee. Gezellig en het gespreksthema in de kantine!