/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Huisman Etech Experts weer present op METSTRADE in Amsterdam

Ook dit jaar staat Huisman Etech Experts op de METSTRADE in RAI Amsterdam, ’s werelds grootste vakbeurs voor uitrusting, materialen en systemen voor de internationale pleziervaart en maritieme industrie. Van 15 t/m 17 november ben je welkom op stand 10.207 op het Super Yacht Paviljoen.

15 november 2022, 10:00
Rob Huisman
Rob Huisman

Na een aangepaste editie, vanwege corona, in 2021 keert de METSTRADE dit jaar terug in het gebruikelijke formaat: groot en internationaal. Wij tonen op de beurs onze allernieuwste technologische innovaties voor de jachtsector en de maritieme industrie.

Slimme diagnose-app


Medewerkers van onze maritieme afdeling presenteren de laatste uitbreiding op ons Huisman Alarm, Monitor and Control System (AMCS): de Huisman Diagnosis App voor het monitoren en controleren van alle systemen aan boord via de smartphone en/of Apple Watch. Het Huisman Diagnosis system wordt al jaren toegepast in stuurhuizen en kan worden bediend via een tablet. Nú is het systeem ook te bedienen via smartphones en/of smartwatches. 

 

Duurzame aandrijvingen


Natuurlijk informeren we u ook over al onze andere elektrotechnische oplossingen voor de recreatievaart. Waaronder over het ontwerp, engineering, realisatie en inbedrijfstellen van hybride aandrijvingssystemen. 

Wij staan al te popelen om u en onze relaties te ontmoeten tijden de MESTRADE!