/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Huisman lanceert slimme Diagnosis App op Monaco Yacht Show

Van 28 september tot en met 1 oktober neemt Huisman Etech Experts weer deel aan de Monaco Yacht Show. We presenteren er onze laatste innovatie: de Huisman Diagnosis App voor het monitoren en controleren van alle boordsystemen via de smartphone en/of Apple Watch. Ook alarmen uit de systemen worden doorgestuurd naar de app.

26 september 2022, 08:00

Als specialist in elektrotechnische installaties voor jachten staan we al een flink aantal jaren op de Monaco Yacht Show. Bezoekers kunnen op onze stand komen kijken naar het Huisman Diagnosis System waarop alle systemen aan boord kunnen worden aangesloten. Het Huisman Diagnosis System wordt toegepast in stuurhuizen en kan worden bediend via een tablet. Op de Monaco Yacht Show presenteren we de laatste uitbreiding op ons Huisman Alarm, Monitor and Control System (AMCS) om alle systemen aan boord optimaal te managen: een app waarmee alarmen op smartphones (zowel Android als iOS) en/of smartwatch te ontvangen zijn. De Diagnosis App werkt zowel aan boord via het lokale netwerk als op afstand via het internet.

Veilig en flexibel

Inmiddels hebben tal van jachteigenaren goede ervaringen met het Huisman AMCS. Onder meer de prestigieuze jachten ‘Galactica Star’ en ‘Home’ zijn voorzien van dit systeem. Het biedt in de stuurhut en machinekamer een duidelijk overzicht van alle data uit het equipment aan boord. Voor extra flexibiliteit, veiligheid en vaarcomfort worden alarmen uit de systemen nu ook doorgestuurd naar onze nieuwe app voor smartphones en/of smartwatches.

Ontdekken en bijpraten

U bent welkom op onze stand (DS55 / DARSE SUD) om onze nieuwe technologie te ontdekken, al uw vragen over overige elektrotechnische installaties aan boord te stellen én bij te praten. Want naast een vakbeurs is de Monaco Yacht Show ook hét ontmoetingspunt voor de internationale jachtensector. Wij kijken er al naar uit onze vele relaties uit de sector in Monaco weer te ontmoeten.

Kijk voor meer info op de website: www.monacoyachtshow.com