/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

In gesprek met studenten over het technische bedrijfsleven

Ruim 100 bedrijven en 600 studenten van de Avans Hogeschool met elkaar in gesprek

22 maart 2022, 12:00
2021 Alwies Lukkezen 2 JVG 1908
Alwies Lukkezen

Op 22 maart 2022 organiseerde de Academie voor Industrie & informatica een Online Speedmeet Event. Tijdens dit online event gingen ruim 100 bedrijven en 600 studenten van de Avans Hogeschool met elkaar in gesprek. Ook Huisman Etech Experts was op dit event te vinden en ging het gesprek aan met studenten. 

Een mooie kans voor studenten om bedrijven te moeten en een stage te vinden die bij ze past. 

Studenten komen op deze manier alvast in contact met het (technische) bedrijfsleven. Ook gaan ze in gesprek over mogelijke stages. Studenten kunnen bedrijven ontmoeten op het online netwerkplein genaamd Meet & Greet Café. Dit is een mooie kans voor studenten om bedrijven te moeten en een stage te vinden die bij ze past. 

Ben jij als student op zoek naar een interessant(e) leer en werk traject, stage- of afstudeerplaats? Dan is Huisman Etech Experts iets voor jou! Het is een plek waar je leren én werken optimaal combineert en waar je gewaardeerd wordt als mens. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf. Je werkt dus aan mooie elektronische projecten, maar ook aan je persoonlijke groei. Wil jij leren én werken bij Huisman? Kijk dan hier.