/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Innovatieve AC-verdelers op Solar Solutions International

Bijna 13.000 professionals hebben van 12 tot en met 14 april 2022 de Solar Solutions International in Expo Haarlemmermeer bezocht. Verschillenden van hen kwamen informatie inwinnen en inspiratie opdoen op de stand van Huisman Etech Experts.

12 april 2022, 10:00

De Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. We toonden op de beurs onze AC-verdelers en innovaties binnen de solar markt. Als Huisman Etech Experts zijn we voor zowel bedrijven als consumenten een totaalpartner op het gebied van zonne-energie. Zo helpen wij onze klanten bij hun energietransitie.

Onze kracht

Onze kracht is dat wij niet alleen de zonnepanelen verzorgen, maar ook de distributiepanelen en aansluitingen op het net. Bezoekers van de Solar Solutions International konden op onze stand een AC-verdeler bekijken en een model van een zonnepanelen-overkapping die wij samen met een constructeur ontworpen en gerealiseerd hebben voor het Van der valk-hotel in Cuijk. Dit leverde interessante gesprekken en vervolgafspraken op.