/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Techniekdag Nijmegen

Kom een solar-oplader voor je smartphone maken!

20 september 2022, 08:00

Ben jij 8 tot 14 jaar en wil je zien en ervaren hoe leuk elektrotechniek is? Bezoek ons dan op de Techniekdag in Nijmegen op 24 september 2022. Op de Techniekdag Nijmegen laten Huisman Etech Experts, tal van andere bedrijven en scholen je ontdekken hoe leuk techniek is. 

Junior Technovium

De Techniekdag Nijmegen is een initiatief van VNO-NCW Midden en Junior Technovium in samenwerking met regionale partners. We zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur te gast bij het Junior Technovium in Nijmegen.

Doe-activiteiten

Samen met andere bedrijven en scholen organiseren we doe-activiteiten om je spelenderwijs kennis te laten maken met techniek. Je kunt proefjes doen, leuke dingen maken, op onderzoek uitgaan, programmeren enz. De entree is gratis. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Smartphone-oplader

Jongeren, ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom op onze stand. Onze doe activiteit: het bouwen van een oplader op zonne energie voor je smartphohne. We gaan je leren hoe je een oplader op zonne-energie voor je smartphone maakt. Alle materialen die je hiervoor nodig hebt krijg je van ons. Nog geen ervaring met solderen? Wij leren het je!