/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Laadpalen bij KlokGroep Nijmegen

In opdracht van KlokGroep, een familiebedrijf in de bouw- en ontwikkelbranche dat onlangs zijn 100-jarige bestaan vierde, hebben wij bij woonbelevingscentrum LIV en het kantoor van KlokGroep in Nijmegen extra laadpalen geplaatst en daarmee voor nog meer duurzaamheid gezorgd. 

Duurzaamheid & Service
Nijmegen
2022
Meer weten?

Meer weten?

Willem vertelt je meer.

Duurzaam wonen en werken

Met woonbelevingscentrum LIV geeft KlokGroep kopers van haar woningen vakkundige begeleiding op het gebied van wonen: van financiering tot inrichting. Aan de achterzijde van LIV is het kantoor van KlokGroep gevestigd. Dit bijzondere pand heeft qua duurzaamheid een BREEAM-excellent certificering. Daar hoort natuurlijk ook duurzame mobiliteit bij!

20220914 Klokgroep JVG 0972
20220914 Klokgroep JVG 1019
20220914 Klokgroep JVG 1017

8 extra laadpalen

Huisman Etech Experts installeerde voor KlokGroep 8 dubbele EV Box laadpalen in combinatie met load balancing. Dit als uitbreiding op de 4 dubbele laadpalen die er al stonden. In totaal zijn er nu 24 laadpunten. We hebben onze opdrachtgever van a tot z ontzorgd: van het leveren en installeren van de laadpalen tot het aansluiten ervan op de bestaande verdeelinrichting en het trekken van de kabels.

Klokholding HQ BASE 06 S

Expertise

Steeds vaker realiseren wij voor bedrijven en organisaties laadpleinen met meerdere laadpalen. Op die manier helpen we klanten hun activiteiten te verduurzamen. We kunnen een breed pallet aan laadpalen leveren en hebben uitgebreide kennis van verdeelinrichtingen, die essentieel zijn om een goede balans in de installatie te krijgen. Een laadpaal heeft immers veel vermogen nodig.

Meer informatie?

Willem vertelt je meer.