logo

Services 24/7

Previous Next

Storing melden

Heeft u een storing? Neem dan direct contact op met Huisman Etech Experts.

T +31 487 518 555

 

24/7 service

Een productielijn die stil valt, een aardlekschakelaar die niet werkt, een alarmsysteem dat niet inschakelt of kortsluiting door een apparaat. Het zijn slechts enkele voorbeelden van storingen aan elektrotechnische installaties die kunnen optreden. De 24-uursservice van Huisman garandeert 7 dagen per week,  24 uur per dag, inzetbaarheid om storingen op te sporen en te verhelpen. De elektrotechnische specialisten staan altijd voor u klaar.

Lees meer over service

Service Level Agreement

De kwaliteit van systemen en installaties is essentieel om processen te continueren. Met een Service Level Agreement (SLA) op maat worden afspraken over het onderhoud aan de elektrotechnische installaties vastgelegd.

Lees meer over service

Het ISDN netwerk stopt! Huisman Etech zorgt voor uw telecom toekomst.

Zoals u wellicht al via uw telecomprovider of de media heeft vernomen heeft KPN aangegeven te stoppen met ISDN. Het ISDN netwerk (wat ook door andere providers wordt gebruikt) is verouderd en tegenwoordig zijn er betere en goedkopere technieken zoals Voice over IP (VoIP).

Het uitfaseren van ISDN heeft consequenties voor particulieren en bedrijven die hier op dit moment nog gebruik van maken. Dat geldt niet alleen voor telefonie,...

Lees meer