logo

Industrie

Previous Next

Optimale verdeling

In een industriële omgeving is het belangrijk dat u altijd en overal uw werk kunt doen. Daarvoor is een goed ontworpen en geïnstalleerde elektrotechnische installatie noodzakelijk.

Lees meer over Elektrotechnische installaties

De onzichtbare kracht

In een industriële omgeving is uw hardware-installatie een onmisbare krachtbron. Het is de schakel tussen alle processen. De installatie zorgt dat uw productieomgeving feilloos werkt en blijft werken. Veilig, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. En slim. Want een goede installatie is zo geëngineerd dat het maximale uit uw installatie wordt gehaald. Zo zorgen wij ervoor dat uw installaties en processen optimaal worden benut.

Lees meer over Hardware engineering

Aansluiten bij de wensen

Op basis van uw wensen ontwikkelen en programmeren onze software-engineers besturingssystemen die ervoor zorgen dat uw proces precies dat doet wat u ervan verwacht. Snel, foutloos en te bedienen zoals u dat wilt. Praktische oplossingen voor complexe vraagstukken. Wij zorgen dat uw installatie feilloos aansluit bij uw wensen.

Lees meer over Software engineering

Goed, veilig en eenvoudig

Een besturingspaneel zorgt dat u kunt schakelen met de machines en processen die u omringen. Sterker nog: een slim ontworpen paneel versterkt de installatie. Of we het nu hebben over besturingspanelen of bedieningslessenaars; goede werking staat op één. Huisman Etech Experts zorgt dat het goed werkt. Maar daarnaast zorgen wij dat het veilig is, goed, en eenvoudig te bedienen.

Lees meer over Paneelbouw

Functioneel en toekomstproof

In de industrie is een goede infrastructuur en ICT niet meer weg te denken. U moet volledig kunnen vertrouwen op uw systemen. Veilig, altijd up-to-date en storingsvrij. ICT staat in dienst van uw productieomgeving. Samen met u ontwerpen wij een lay out die past bij uw bedrijf. Onze programmeurs vertalen dit pakket in een ICT-oplossing die binnen uw productieomgeving volledig tot recht komt. Functioneel, toekomstproof en eenvoudig te gebruiken.

Lees meer over ICT Automatisering

Altijd in optimale staat

Het is essentieel dat machines en installaties optimaal renderen. Goed onderhoud is dan ook periodiek noodzakelijk. Wij adviseren een op maat afgestemde onderhoudsovereenkomst. Zo weet u zeker dat uw installaties in optimale staat zijn én blijven. Daarbij voorkomt preventief onderhoud ongeplande stops in uw proces.

Lees meer over onderhoud

In de hoogste versnelling

Een storingsmelding is het sein voor onze serviceafdeling om in de hoogste versnelling te schakelen. Alles is vanaf dat moment gericht op het oplossen van uw storing. Geen excuses. Onze service engineers gaan direct naar u onderweg. En dat 24 uur per dag het hele jaar door. Dus ook tijdens zon- en feestdagen. Zij staan er niet alleen voor. Onze software-engineers staan paraat om te assisteren indien er zich problemen voordoen in de programmatuur. Alles en iedereen richt zich op de oplossing.

 

... Lees meer over Services

Frames en Huisman delen het familiegevoel

Frames levert de onmisbare schakel tussen de put en de pijpleiding in de olie- en gasindustrie. Samen ontwerpen, bouwen en leveren de mensen van Frames oplossingen en installaties voor scheidingstechnologieën, olie- en gasbehandelingssystemen, maar ook veiligheidssystemen tot en met total plants.

Lees meer

Sterke dijken, schoon water

Huisman nauw betrokken bij automatisering Waterschap Rivierenland

Het waterschap is de oudste bestuursvorm van ons land, ontstaan rond 1200. De belangrijkste taak is het achterland te beschermen tegen hoog water. Is er veel regen, dan wordt het water...

Lees meer