logo

Offshore

Previous Next

Offshore zorgeloos ondernemen

In de Offshore is veiligheid natuurlijk een belangrijk thema. De drijvende fabrieken zitten vol met techniek. De systemen en processen moeten standalone draaien. Continu en betrouwbaar. Bovendien moet het personeel blindelings kunnen vertrouwen op de techniek. Huisman Etech Experts is daarvan doordrongen en zorgt voor een werkomgeving waar veiligheid voorop staat. Onze mensen en ons materieel voldoen aan de hoogste eisen voor dit specifieke werk. Daarnaast zijn wij ATEX-gecertificeerd.

 

... Lees meer over Beveiliging

De onzichtbare kracht

In een industriële omgeving is uw installatie een onmisbare schakel. De hardwarecomponenten dienen specifiek voor het gebruik en hun toepassing afgestemd te worden. De installatie zorgt dat uw productieomgeving werkt en blijft werken. Veilig, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. En slim. Want een goede installatie is zo geëngineerd dat het maximale vermogen uit uw installatie wordt gehaald. Zo zorgen wij dat u uw klanten optimaal kunt bedienen.

Lees meer over Hardware engineering

Vertrouwen is de sleutel

In de offshore industrie is besturingstechniek en de daarbij behorende software onmisbaar. Meer nog dan aan land is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op het systeem. Veilig, altijd up-to-date en storingsvrij. De besturingsprogramma’s staan in dienst van uw productieomgeving. Samen met u ontwerpen en beschrijven wij de functionele oplossingen voor de systemen. Onze programmeurs vertalen dit pakket in software oplossingen die binnen uw productieomgeving volledig tot recht komt.

Lees meer over Software engineering

Goed, veilig en betrouwbaar

Een paneel zorgt dat u kunt schakelen met de machines die u omringen. Sterker nog: een slim ontworpen paneel versterkt de installatie. Of we het nu hebben over besturingspanelen of  bedieningslessenaars; goede werking staat op één. Huisman Etech Experts zorgt dat het goed werkt. Maar daarnaast zorgen wij dat het veilig is, goed, en eenvoudig te bedienen.

Lees meer over Paneelbouw

Optimale verdeling

Op een platform moet men veelal presteren onder zware omstandigheden. Het is fijn als u dan weet dat u kunt vertrouwen op de installaties die u omringen. Alleen als die optimaal werken, kunt u uw werk goed uitvoeren. Het is fijn te weten dat u volledig kunt vertrouwen op de techniek om u heen. Het is een prettig gevoel dat alles doet wat het moet doen, ook als de omstandigheden weer net even wat zwaarder zijn.

Lees meer over Elektrotechnische installaties

Altijd in optimale staat

In elke industriële omgeving is het essentieel dat installaties en systemen optimaal draaien. Onderhoud is echter af en toe noodzakelijk. Wij adviseren altijd een onderhoudsovereenkomst. Zo weet u zeker dat uw installaties in optimale staat zijn en blijven.

Lees meer over Onderhoud

Ook offshore altijd paraat

Een storingsmelding is het sein voor onze service afdeling om in de hoogste versnelling te schakelen. Alles is vanaf dat moment gericht op het oplossen van uw probleem. Geen excuses. Bij offshore installaties vinden wij het belangrijk dat wij u ook op afstand van dienst kunnen zijn. Maar mocht de situatie vragen om een service engineer ter plaatse, dan sturen wij deze direct op pad. Onze voornaamste zorg is te komen met een oplossing die u vooruit helpt.

Lees meer over Services

Overzicht & inzicht

“In één oogopslag heb ik overzicht over mijn schip. Ik zie direct welke systemen eventueel een storing hebben. Dankzij het HDS kan ik mijn schip volledig monitoren. Ik heb geen extra mensen nodig, ondanks dat ik veel meer informatie krijg. Altijd een actueel inzicht van mijn schip dankzij het Huisman Diagnose Systeem. Dit is hightech die ik high waardeer. Hightech die mij vooruithelpt bij het uitvoeren van mijn werk. Vooruitgang met meerwaarde.”

Lees meer over het Huisman Diagnose Systeem

Frames en Huisman delen het familiegevoel

Frames levert de onmisbare schakel tussen de put en de pijpleiding in de olie- en gasindustrie. Samen ontwerpen, bouwen en leveren de mensen van Frames oplossingen en installaties voor scheidingstechnologieën, olie- en gasbehandelingssystemen, maar ook veiligheidssystemen tot en met total plants.

Lees meer