/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Huisman Diagnose Systeem

Apparatuur en systemen aan boord monitoren en bedienen met het Huisman Diagnose Systeem.

Advies?

Advies?

Vraag het aan Rob.

Veilig varen met
slimme softwareoplossingen

2019 Stuurhuis, Diagnose, MY Irisha Hy18151interior 0986

Huisman Etech Experts ontwerpt, installeert en onderhoudt een compleet pakket aan systemen die uw veiligheid en comfort tijdens het varen verhogen. Met behulp van ons Huisman Diagnose Systeem kunt u als kapitein alle systemen monitoren. Eventueel kunt u ook overal aan boord meldingen ontvangen via uw smartphone of tablet met onze mobile app oplossing. U heeft altijd inzicht in de accustatus, tankniveaus en roerstanden en kunt de camerabeelden van uw schip bekijken.

Alle informatie in één oogopslag

Met onze softwareoplossingen voor jachten verzorgen we de aansturing en monitoring van uw installaties aan boord. Zo kunt u veilig varen en bent u als kapitein van alle gemakken voorzien. U kunt via ons amcs niet alleen camerabeelden van uw schip bekijken, maar ook snel alle gegevens van uw motoren en overige installaties aan boord inzien. Indien gewenst ook via uw smartphone of tablet.

Het Huisman Diagnose Systeem is ontwikkeld door onze eigen engineers in nauwe samenwerking met de eindgebruiker. Met behulp van dit complete, multifunctionele besturingssysteem heeft u alle gegevens over uw installaties op één plek. Op die manier behoudt u optimaal de controle. Via een handige app kunt u de prestaties en storingen van uw systemen bekijken en rapportages ontvangen.

Onze certificeringen