/Media/Dcyebtsj/Logo Huisman

Fundie

Efficiënte registratiesystemen voor de beton- en funderingsbranche.

Advies?

Advies?

Vraag het aan Rob.

Registratiesystemen voor
de beton- en funderingsbranche

2022 Fundie JVG 7346

Huisman Etech Experts heeft handige registratiesystemen voor de beton- en funderingsbranche ontwikkeld. Registratiesystemen voor betonschroefpaal, HSP-paal en heipalen. Een gprs machinedata managementsysteem. Ook een gps positioneringsoplossing voor op uw funderingskraan verhoogt uw efficiency en kwaliteit.

De systemen zijn ondergebracht in Fundie. Ze zijn robuust, efficiënt en eenvoudig in gebruik. Samen zorgen ze voor optimale kwaliteit en kostenbeheersing.

Betonschroefpaal registratiesysteem

Het betonschroefpaal registratiesysteem is in 1993 geïntroduceerd en heeft zijn waarde in de praktijk ruimschoots bewezen. Het systeem registreert tijdens het boren van betonschroefpalen alle gegevens die nodig zijn om een optimale kwaliteit te bereiken. De gegevens zijn real-time te bekijken, zodat u indien nodig al tijdens het boren kunt bijsturen. Daarnaast vormen ze de basis voor kwaliteitscontrole achteraf en de onderbouwing hiervan naar opdrachtgevers. Het betonschroefpaal registratiesysteem bestaat uit een geavanceerde Black Box, een bedieningspaneel met touchscreen, een akoestische weergave van de betonflow en een koppeling naar het backoffice-systeem. Op het touchscreen worden diverse waarden weergeven. Daaronder de diepte, betondruk, liermomenten, liersnelheid, boorsnelheid, het boormoment en de x-y as te loodstelling.

 

Hei-registratiesysteem

Het hei-registratiesysteem registreert alle gegevens die nodig zijn voor uw kwaliteitsonderbouwing naar opdrachtgevers en interne kwaliteitscontroles. Handmatig kalenderen wordt overbodig, waardoor u bespaart op manuren voor het heitoezicht. U kunt alle gegevens real-time uitlezen: van slagenergie tot de te loodstelling van de x- en y-as. Via een gprs-verbinding worden de gegevens automatisch verzonden naar de centrale server van het Huisman gprs machinedata managementsysteem.

 

Gprs machinedata managementsysteem

Het gprs machinedata managementsysteem registreert automatisch alle machinedata. Bij het gereedkomen van een paal wordt de data verzonden naar de Black Box en vervolgens via de gprs-verbinding naar de centrale server van Huisman Etech Experts. De server maakt de data real-time gereed voor weergave en opslag.

Daarnaast biedt het systeem nog tal van andere mogelijkheden. U kunt het bijvoorbeeld koppelen aan de betonpomp. Het systeem registreert dan op de liter nauwkeurig hoeveel beton geleverd is. Verder kunt u het systeem inzetten voor de registratie van draaiuren en ritgegevens van bedrijfsauto’s.

Onze certificeringen